Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET I kućni ljubimci vole da se okreću za njima!

I kućni ljubimci vole da se okreću za njima!

2
kućni ljubimci biogance petface

kućni ljubimci: Sećate se dobrog osećaja kada se vratite od frizera pa zablistate i svi primete promenu? E, pa i kućni ljubimci vole da se okreću za njima i da šarmiraju kako svoje drugare tako i sve prijatelje njihovih vlasnika!

Upravo su negovanje, zdravlje i lepota imperativ na ovogodišnjem PET PARTY-ju 25.jula u Delta City-ju!

Ukoliko doĐete na ovogodišnje, peto po redu, okupljanje SVIH kućnih ljubimaca u Beogradu, imaćete priliku da saznate sve o negi kakvu vaš ljubimac I zaslužuje – i to uz pomoć Biogance stručnjaka!

Kako idu vreli dani i kupanje je sve češće Biogance 2u1 šampon i regenerator omogućava da ’’samo jednim udarcem ubijete dve muve’’. Jednim nanošenjem i pranjem vaš četvoronožni prijatelj dobija čistu, nahranjenu i meku dlaku! Friziranje ljubimaca nikada nije bilo lakše, kao ni osvajanje titula na najvećem letnjem događaju za SVE LJUBIMCE!

kućni ljubimci biogance petface

Čekamo vas u Delta City-ju 25. jula da se negujemo, đuskamo i uživamo u letnjim hitovima! Čekamo vas da se modiramo, šetamo pistom, klopamo i neeeezaboravno provedemo! Svi kućni ljubimci koji u subotu bude deo tradicionalne žurke, dobiće ukusan i mirišljavi paketić, a zabave će biti i za ostale članove vaše porodice!

Razloga je i više nego dovoljno zato miševe u ruke i upište svoje podatke, kako bismo vas mi dodali na spisak za paketiće. PRIJAVE NA:

PET PARTY 2015!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.