Naslovna VESTI MAČKE PRETUŽNO: Mačka ne može da preboli smrt svog najboljeg prijatelja – PSA!

PRETUŽNO: Mačka ne može da preboli smrt svog najboljeg prijatelja – PSA!

0
mačka ne može da preboli smrt petface

mačka ne može da preboli smrt: Gubitak drage osobe izaziva neopisiv bol i patnju u životima svih ljudi. Da je tako i u svetu životinja, pokazuje nam sledeći primer.

Pročitajte još: Dijana Gorila izgubila bebu, ali odbija da je pusti iz naručja!

Naime, maca Skaut je godinama bila nerazdvojna sa psom Čarlijem. On je nedavno preminuo od raka, a njegova malena prijateljica beskrajno je tužna zbog ovog gubitka.
Njihovo prijateljstvo datira još od od kada je Skaut imala samo mesec dana. Od prvog trenutka, ona se doslovno zalepila za svog psećeg drugara. On je bio njeno društvo za  igru, a kada bi joj se spavalo, Čarli je bio njen jastuk.

mačka ne može da preboli smrt petface

Reklo bi se da i je pas bio privržen svojoj maloj prijateljici. On je uživao u njenom društvu u svakom trenutku, a najviše je voleo da mačka njuška njegove uši. Oni su bili nerazdvojan tandem, sve momenta kada se Čarli razboleo, a potom i umro.

mačka ne može da preboli smrt petface

Skaut ovaj gubitak još ne može da preboli, a kako bi joj bar na momente olakšala proces tugovanja, njena vlasnica joj pušta Čarlijeve snimke na Ipad-u. Ova krznena mališanka se u tim situacijama ponaša isto kao kad je pas bio živ. Ušuškava se ispred ekrana i nastoji da mu bude što bliže.  

mačka ne može da preboli smrt petface

Ova srceparajuća priča još jednom nas je podsetila na to da i životnje mogu voleti svim srcem, i da je njihov proces tugovanja isti kao kod ljudi.

Pročitajte još: Ova tigrica ne želi da prihvati da joj je prijateljica uginula! (VIDEO)

Mi se iskreno nadamo da će Skaut što pre preboleti smrt svog prijatelja i da će uskoro ponovo biti vesela i razigrana mačka.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOČELO: FBI zlostavljanje životinja tretira kao okrutan zločin!
Sledeći tekstISTRAŽIVANJA: Psi mogu da tumače ljudske emocije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime