Naslovna VESTI MAJKA ZA PRIMER: Čivauva brine o bebama rakuna kao da su njene!...

MAJKA ZA PRIMER: Čivauva brine o bebama rakuna kao da su njene! (VIDEO)

0

Četri bebe rakuna tragično su izgubile majku. Posle tragične nesreće ostale su same, ipak sreća je ovog puta bila na njihovoj strani. Bebe, koje bi verovatno same umrle, našao je i primio ih jedan čovek.

Nakon što ih je spasio ljubazan čovek, četiri sićušne životinje ponovo su usvojene ipak ovaj put ih je usvojio njegov ljubimac čivauva. Maleni pas tretira bebe rakuna kao da su njeni.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Iako ne pripadaju istoj vrst životinja ovaj spoj odličino funkcioniše. Čivauva se ponaša zaštitnički, kao prava majka. Pored nje, rakuni se pak osećaju sigurno. Ljubav ovih životinja je pravi dokaz da se životinje slažu i sa onima koji nisu njihova vrsta, ljubav je ta koja je pobeđuje sve. A kako se slažu jedan konjić i gusan, možete pogledati OVDE

Majčinski instikt ove čivauve proradio je čim ih je ugledala. Ona ovim bebama daje i da sisaju. Ove bebe nikada nisu gleda zahvaljujući ovom psu!

Nadamo se da će ovaj odnos među vrstama pomoći ovim rakunima da prerastu u zdrave odrasle životinje koje će moći same da se snalaze.

majka za primer petface

Ljubav ne zna za granice, ova priča je samo još jedna u nizu koja nam poručuje da ako se razlukujemo od ostalih ne znači da nas oni neće prihvatiti!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMILE TRAŽI DOM: On je jedan od beuzbroj koji ovih dana bezuspešno traže makar i privremeni smeštaj! (VIDEO)
Sledeći tekstOVO MAČKE MRZE: 7 stvari koje vaša mačka nikako ne podnosi kod vas! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime