Naslovna VESTI PSI UŽICE: Mama i njeno štene odbrojavaju sate života! Možemo li im pomoći?

UŽICE: Mama i njeno štene odbrojavaju sate života! Možemo li im pomoći?

0
Mama i njeno štene petface

Jedna Mama i njeno štene možda proživljavaju i poslednje sate života. Ako je suditi po komentarima ljubitelja životinja i onih koji su se našoj redakciji obratili za pomoć, stvar je više nego hitna!

– U selu Zlakusa pored Užica nalaze se kuja, mama i njeno štene, vidno izgladneli. Oni tu nemaju nikakvu šansu da prežive, nemaju šta da nađu da pojedu. Ukoliko krenu da se „motaju“ oko kuća, poznavajući mentalitet ljudi, verujem da se neće libiti da ih likvidiraju, rekla nam je Lenka Đokić.

Pročitajte još:
UŽICE: Spašen pas koji je bio zaglavljen u mreži koja štiti od odrona!

Kako nam je objasnila, Lenka je jedna od mnogih koji zbrinjavaju napuštene, odbačene i bolesne životinje Užica, ali ovo što je videla i nju je jako potreslo!

Mama i njeno štene petface

– Fotografija nam je poslata na stranicu Klub za zaštitu životinja 031, ali mi nemamo mogućnosti da idemo svaki dan da ih hranimo ili da ih zbrinemo, jer smo zaista u problemu sa smeštajem životinja koje smo već zbrinuli. Doslovno ni za jednu jedinu životinju više nemamo sredstava. O finansijskoj situaciji Kluba da i ne govorim, dodala je Lenka.

Pročitajte još:
UŽICE: Postavio fotografiju na Facebook uz poruku „Kraj života bliži mu se“!

Zato je apelovala na sve da ukoliko bilo ko ima mogućnost pruži pomoć ovim nesrećnim životinjama!

– Molim vas da objavite priču o ove dve tuge i time im pružite šansu da možda pronađu nekoga ko bi ih udomio ili bar privremeno zbrinuo. Ili im pomogao na bilo koji način… Njih dvoje, ovako, neće izdržati još dugo, rekla je Lenka za kraj našeg razgovora!

Dakle, molimo vas, stvar je i više nego hitna i alarmantna. Podelite priču, jer se možda među vašim prijateljima krije njihov spasilac!

Kontakt Klub za zaštitu životinja “031” – Užice

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov spasilac vratio da ga udomi!
Sledeći tekstPROTEST U BEOGRADU: Zaustavimo festival psećeg i mačijeg mesa u Kini!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime