Naslovna VESTI PSI VIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov...

VIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov spasilac vratio da ga udomi!

0
štene pit bula petface

Ovo štene pit bula po imenu Modžo od samog rođenja naišlo je na velike životne izazove. Nakon što je ostavljeno da se samo snalazi, ono je obolelo od teškog oblika demodeksa. Koliko je njegovo stanje bilo kritično govori i podatak da su ga sati delili od smrti. A onda se pojavio ON – njegov spasilac i život za Modžoa više nikada neće biti isti. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još: 3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su pronašli jedni u drugima!

Dakle, ovo štene pit bula staro samo 3 meseca, pronašao je čovek po imenu Džoi Vagner. S obzirom na teško kožno oboljenje koji je zahvatilo celu površinu mališanovog tela, ovaj humani čovek nije mogao mnogo toga da uradi sam. Stoga, Džoi Vagner je odveo štene u bolnicu. Modžo je tamo dobio tretman kakav zaslužuje. Ubrzo je trud urodio plodom i štene pit bula je počelo da se oporavlja. Istovremeno sa oporavkom, počeli su da stižu zahtevi za udomljavanje ovog mališana. Ipak, njegovo specifično zdravstveno stanje iziskavalo je mnogo truda kako bi se našla porodica koji bi na pravi način mogla da odgovori na potrebe ovog šteneta. Sada, na scenu ponovo stupa Džoi Vagner.štene pit bula petface

Pročitajte još: Kristina je udomila pit bula, Lili, iz azila, a ona joj je SADA spasila život!

štene pit bula petfaceNaime, nakon što je prošlo izvesno vreme, ovaj plemeniti čovek je odlučio da ode u bolnicu kako bi obišao štene pit bula koje je spasao sa ulice. Kamera je zabeležila ovaj emotivni susret. Modžo je na početku bio stidljiv, ali kada je shvatio da je u pitanju njegov spasilac, svom silinom mu se zatrčao u zagrljaj. Štene nije moglo da prestane da ljubi svog heroja svuda po licu. Ovaj čovek je odlučio da pruži dom mališanu, koga su do nedavno sati delili od smrti.

Pročitajte još: Ovo je Kilo, pit bul spašen u poslednjim minutima, pred eutanaziju!

štene pit bula petfaceSada, dve godine kasnije Modžo izgleda potpuno drugačije. Ipak, ne možemo reći da se on potpuno oporavio. To ga ne sprečava da živi ispunjenim i srećnim životom. Tome je značajno doprineo njegov heroj Džoi Vagner i njegova porodica koja je bila puna ljubavi za novog člana.

štene pit bula petface

DIVNA, TOPLA PRIČA!

Pogledajte i VIDEO ovog emotivnog susreta:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada… (VIDEO)
Sledeći tekstUŽICE: Mama i njeno štene odbrojavaju sate života! Možemo li im pomoći?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime