Naslovna VESTI PSI DIRLJIVO: Ponovni susret mame čivave sa njenim štencima! (VIDEO)

DIRLJIVO: Ponovni susret mame čivave sa njenim štencima! (VIDEO)

1
mame petface

Na svetu ne postoji jača i dublja emocija od one koju mame osećaju prema svom potomstvu. Da je tako i u životinjskom svetu, imali smo prilike da se uverimo mnogo puta do sada. Naš današnji video govori o ponovnom susretu jedne ženke čivave, sa njenim mladuncima, od kojih je razdvojena, a potom i ostavljena na ulici.

Pročitajte još: NOVI DOKAZI: Mame psi ne zaboravljaju svoje štence ni kad ih napuste!

Prihvatilišta pružaju pomoć mnogim životinjama u nevolji. Ne samo da im omogućavaju krov nad glavom, hranu i medicinsku negu, već i pažnju koja je napuštenim dušicama preko potrebna. Ovo prihvatilište je otišlo korak dalje. Naime, volonteri iz Marin Humane, na ulicama Severne Kalifornije, pronašli su dva napuštena psa, od kojih je jedna bila ženka. Kada su je pregledali, ustanovili su da je ona nedavno na svet donela mlade. Osoblje je pretpostavilo da su mališani i dalje zavisni od mame, pa su se dali u akciju:

Nakon preduzetog detektivskog posla i malo ubeđivanja, naš tim je došao do osobe koje je napustila pse. Uspeli smo da je nagovorimo da nam preda štence, jer smo znali da im je potrebna njihova mama i da nisu na sigurnom.

mame petface

Ponovni susret mame i njenih štenaca zabeležen je i kamerom, a nećemo preterati ako kažemo da je taj prizor i više nego dirljiv. Naime, kuja prvo sedi sama i tužna u ćošku. Kada dolazi jedna od zaposlenih sa transporterom u kome se nalaze štenci, ova ženka je i više nego zbunjena. Polako i obazrivo dolazi do pridošlica, a kada shvata o čemu se radi, ona počinje veselo da maše repom. U jednom trenutku, kuja čak dolazi do volonterke, kao da želi da joj se zahvali što je ponovo na okupu sa svojom porodicom.

mame petface

Pročitajte još: JEDNA JE MAMA: Susret mame i „ćerke“, tri meseca nakon što je kao štene udomljena!

Ispod videa koji su postavili na svojoj stranici, zasposleni su ostavili i sledeću poruku:

Uhvatili smo trenutak kada tužna i uplašena mama ima priliku da ponovo vidi svoje štence ponovo. Krenule su nam suze radosnice zbog ovog ponovnog susreta.

Šta reći osim JEDNA JE MAJKA!

Pogledajte i VIDEO ovog dirljivog susreta:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu pomoć!
Sledeći tekstSUPERHEROJI: Radnici „Kolubare“ i vatrogasci spasili zarobljenog psa i dali mu ime Miljan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime