Naslovna VESTI PSI MARATON I OVE GODINE „PET FRIENDLY“: Trčite sa svojim psima i donirajte...

MARATON I OVE GODINE „PET FRIENDLY“: Trčite sa svojim psima i donirajte za napuštene!

0
maraton petface

30. po redu Beogradski maraton a 3.po redu šetnja sa psima! Ako se pitate kako da spojite lepo, humano i korisno – pozivamo vas da nam se pridružite 22. aprila na 30. po redu Beogradksom maratonu! I to sa svojim četvoronožnim prijateljima!

Naime, treću godinu za redom, Beogradski maraton i trgovinski lanac IDEA pozivaju vas na Šetnju odgovornih vlasnika pasa koja će se i ove godine održati u okviru Trke zadovoljstva.

MARATON petface

– Šetnja će se održati u subotu, 22. aprila, sa početkom u 10.15 časova, a vlasnici pasa će se prijavljivati za učešće na startnoj poziciji Šetnje na parkingu ispred Narodne Skupštine (ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve) od 8 sati ujutro. Prijavni formulari za učešće na ovaj šetnji moći će da se preuzmu već od srede 19. aprila, pa sve do subote 22. aprila i to u dve IDEA prodavnice – u Bulevaru kralja Aleksandra 44 i Makenzijevoj 81, objasnili su organizatori.

FOTO: Ovako smo se proveli na maratonu trčeći sa psima!

Sve što je potrebno je da sa psom i prijavom dođete na start, gde će biti postavljen IDEA štand i tu preuzmete učesnički broj – za sebe i ljubimca. Na cilju (na Terazijama) vas čeka i medalja 😉

maraton petface– Uslovi za učešće u Šetnji jesu da psi budu čipovani i vakcinisani protiv besnila, a takođe da budu socijalizovani i da se vode na povocu. Vlasnici treba da ponesu higijenske kesice i vodu za pse, kao i pasoše, kako bismo imali uvid da li su psi čipovani i vakcinisani, dodali su organizatori.

BRAVO: Beogradski maraton i ove godine PET FRIENDLY – šetaš i doniraš za napuštene!

Ova “pet friendly” manifestacija ima za cilj promovisanje odgovornog i humanog odnosa prema životinjama. Ove godine posebno se naglašava neophodnost stvaranja humanih uslova za držanje napuštenih kućnih ljubimaca u prihvatilištima.

maraton petface Širom Srbije, aktivisti udruženja za zaštitu životinja ulažu ogromne napore da spasu i udome što veći broj pasa i mačaka koje su neodgovorni vlasnici izbacili na ulicu. Udruženja čuvaju veliki broj životinja dok ih ne udome, a neke kod njih ostaju trajno. Među njima ima i životinja kojima je potrebno lečenje i posebna nega, što uvećava troškove udruženja. Zato, šetnja odgovornih vlasnika pasa ima humanitarni karakter. Pozivamo vas i da donirate hranu za napuštene pse i mačke koju ćete moći da predate volonterima na startnoj poziciji, za kraj su dodali.

Šta drugo da vam kažemo, osim, spremajte patike, trenerke, ovih dana malo u kondiciju i VIDIMO SEEEE NA STARTU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNO: Još jedna država zabranjuje pse rase pitbul!
Sledeći tekstUpoznajte šest najvećih rasa mačaka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime