Naslovna VESTI PSI Čopor pasa blizu Subotice, zapušten i zdravstveno zanemaren, PRETI MU SMRT!

Čopor pasa blizu Subotice, zapušten i zdravstveno zanemaren, PRETI MU SMRT!

0
copor pasa petface

-Juče smo saznali za ovaj čopor pasa, koji živi u Kelebijskoj šumi. Oni su svi međusobno rođaci, rezultat su čovekovog neodgovornog ponašanja. Naime, najstarije pse iz ovog čopora je tu u ovo smeće doveo mlad momak, koji je problematičan. Po rečima komšija on je socijalni slučaj, bio je u zatvoru i leči se na psihijatriji, navode za Petface iz Udruženja Subotičke njuškice.

Psi su hranjeni hlebom i vodom, pare se međusobno, tu su oni koji su preživeli razne šteneće bolesti, ili gaženja.

PROČITAJTE I:

Ovaj sastojak se nalazi u skoro SVIM slatkišima, a i te kako je ŠTETAN ZA PSE!

-Trenutno je dva šteneta među njima, jednog je neko pregazio kolima. Saznali smo da je momak “odsutan” narednih mesec dana i iskoristićemo priliku da uradimo ono što trenutno najbrže i najrazumnije, a to je da ženke sterilišemo, a mužjake kastriramo, i time prekinemo lanac međusobnog razmnožavanja i rađanje pasa koji su osuđeni na smrt, otkrivaju svoj plan iz Subotičkih njuškica.

Dešavalo se, da celo leglo bude bačeno u dnu šume i da su štenci tamo umirali jedan po jedan. Tu se otac upari sa ćerkom, majka sa sinom, ili brat sa sestrom.

copor pasa petface

-Psi su prepuni glista, naduvani od hleba i peciva. Kada nemaju ni hleba, ovaj čopor uđe u šumu i ubije srnu ili neku ovcu koju izvode na ispašu. Na žalost, nemamo mogućnosti da ih fizički sklonimo zauvek sa ove lokacije, jer smo prepunili kapacitete u našem prihvatilištu, ali ukoliko bi se javio neko ko bi hteo da spasi ove pse i preuzme, mi bi bili presrećni. Do tada, moramo da sakupimo sredstva da odradimo ovaj zadatak, kažu iz Subotičkih njuškica za naš portal.

Nadamo se da će sve proći kako treba i da će ovi psi napokon živeti dobro i lepo. Svi se uzdamo u dobre ljude i njihovu volju!

Samo napred!!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKoji su znaci BOLESTI BUBREGA kod mačaka?
Sledeći tekstOTTO će ipak biti eutanaziran: Da li pas koji je napao već 7 puta ima pravo na DRUGU ŠANSU?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime