Naslovna VESTI MAČKE KAAAKVA PRIČA: Marija brine o 175 teško bolesnih maca!

KAAAKVA PRIČA: Marija brine o 175 teško bolesnih maca!

1
Marija petface

Po profesiji je medicinska sestra, ima 45 godina i mesečno na svoje “pacijente” troši 1.785 dolara. “Pacijente” kažemo, ali ne one ljudske, jer je Marija fenomenalna žena koja je svoj stan pretvorila u bolnicu za teško obolele mace!

– Na poslu pomažem u lečenju bolesnih ljudi, a kada dođem kući, staram se o macama koje boluju od leukemije. Trenutno imam 175 “štićenika” i svaki od njih dnevno dobije svoju dozu lekova i hranu, kaže Marija za “Daily Mail”.
marija-brine-o-bolesnim-mackama-petface3
U ovom poslu pomažu joj njena deca, uzrasta šest, 14 i 16 godina. Mace spašavaju sa ulica peruanskog grada Lime, pijacama, pored kontejnera. Skoro sve mace su nakon testiranja bile pozitivne na leukemiju, koja se među mačkama prenosi deljenjem hrane, vode, peska, kao i parenjem.

GORICA NEŠOVIĆ: Maca Cici je moja doza sedativa!

Marija je svoj stan pretvorila u bolnicu, na dva sprata, sa sobama za uživanje “bolesnika”, a svih osam soba su pravi raj za mace. U svakom uglu su posudice sa hranom, vodom, jastuci, pesak, igračke,..Osim lekova, redovno implete i košuljice, džepmere, jaknice, kako macama ne bi bilo hladno. Svaka od njih je očišćena od parazita i redovno posećuju veterinara.
marija-brine-o-bolesnim-mackama-petface2
Na ovu fenomenalnu ideju Marija je došla jer je shvatila da se stare i bolesne mace veoma teško udomljavaju, pa one ne uspevaju da osete ljubav koja im je u takvim trenucima neophodna. Uprkos tome što koristi sva sredtsva za održavanje stana, jake dezodoranse i mirisna pomagala, stan odaje miris urina, ali gospođa Torero kaže da se njeni susedi još nisu žalili.

Kada uginu, Marija ih sahranjuje bez ikakve ceremonije:

“Moj najbolji dar ljubavi i poštovanja im dajem dok su žive”, dodala je ona.
marija-brine-o-bolesnim-mackama-petface
Fotografije su obišle svet, jer je Marija pokrenula i kampanju o potrebi i dužnosti da se vlasnici moraju brinuti o mačkama koje umiru od leukemije.KOLIKO SRCE IMA OVA ŽENAAAAAAA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREMIJERNO U SRBIJI: Ubaciš novčić, okupaš psa!
Sledeći tekstAPLAUZ: Maja, svake nedelje pređe 7 kilometara biciklom, kako bi posetila psa u azilu!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime