Naslovna VESTI PSI MIRNO SPAVAJ, NEĆE TI SE VRATITI… Najtužnija objava ikada!

MIRNO SPAVAJ, NEĆE TI SE VRATITI… Najtužnija objava ikada!

0
Ubijeno štene na ulici

Ova stravična fotografija osvanula je pre tri dana na Fejsbuk stranici Male šape velikog srca. Njihova objava nas je potresla, a verujemo i sve koji su je videli. Nismo čak imali snage ni da ih pitamo o okolnostima u kojima je nastala. Toliko je strašna da joj nije potrebna priča koja se krije iza nje.

Ubijeno štene na ulici

Strašna je i tužna, ali je oličenje bezbrojnih sudbina onih koji su bili nevoljeni, odbačeni, neželjeni. Onih kojima je život krenuo teško, a brzo se završio. Ovo štene nije imalo sreće. Neko ga je izbacio ili možda ga samo nije dovoljno čuvao.  Našlo se na ulici, na putu, neko drugi ga nije video, nije želeo da ga vidi, udario ga je i nije se osvrnuo.

Pročitajte i ovo: MAJKA PAS, NJENE BEBE… Niko nije prepoznao patnju četiri nedužne duše.

Ostavio ga je bez pomoći. Možda je bilo živo, povređeno… možda je moglo da preživi, da dobije drugu priliku za život i ljubav… Možda je umiralo dugo u bolovima, boreći se za svaki dah dok je svetlost u očima nestajala… Možda je umrlo odmah, brzo, bez patnje… Možda…

MIRNO SPAVAJ, NEĆE TI SE VRATITI

Sada to sve više nije važno. Malog bića više nema. Maleno telo je ostalo da leži, odbačeno, usamljeno na putu, da ga udari još neko ko ga ne vidi, da dobije još udaraca, čak i sada kada mu duša više nije tu.

Pročitajte i ovo: PLAKALA OD BOLOVA! Živela je u jarku SLOMLJENIH NOGU!

MIRNO SPAVAJ, NEĆE TI SE VRATITI

Suviše je teško zamisliti šta se dogodilo. Teško je zamisliti šta je ovo jadno biće mislilo i osećalo u poslednjim trenucima prekratkog života. Možemo samo da želimo da je na mestu gde mu je mnogo bolje, gde nema zla, gde nema ljudi koje nije briga. I zaista da kažemo svima onima koji su doveli do ovoga: MIRNO SPAVAJ, NEĆE SE VRATITI… ako možeš posle takve nečovečnosti.

 Izvor:  Facebook Male šape velikog srca.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAJKA PAS, NJENE BEBE… Niko nije prepoznao patnju četiri nedužne duše.
Sledeći tekstBLEKICA JE OSTALA SAMA – Posle ubistva uličnog svirača u Novom Sadu, o psu nema ko da brine.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime