Naslovna VESTI PSI HAOS U BRITANSKOM „TALENTU“: Da li Mis Vendi ima talenat ili je...

HAOS U BRITANSKOM „TALENTU“: Da li Mis Vendi ima talenat ili je zlostavljan pas? (VIDEO)

1
mis vendi petface

Radim sa njom još od kada je bila štene. Nikada je ne bih povredio. Kad god treniramo ona je uzbuđena i svaki put uživa na sceni, rekao je Mark Metral, vlasnik belog malenog psa po imenu Mis Vendi.

Naime, jedna od epizoda emisije „Britanija ima talenat“ postala je predmet burne rasprave širom sveta.

Mark se predstavio žiriju, ne svojim već talentom svog najboljeg četvoronožnog drugara – psa Mis Vendi. Ona, navodno, ume da govori, razgovara tačnije, ima smisla za humor,.. Njihov nastup propraćen je smehom i burnim aplauzima, kako publike tako i žirija.

KAKAV TAKMIČAR: Ovaj pas je istrčao polu-maraton i to SLUČAJNO!

Međutim, ono što se krije iza ovog talenta istražio je popularni Daily Mail. Kako prenosi, samo dobri poznavaoci pasa znaju da se iza govora Mis Vendi krije trik „lažne njuške“, koja je sakrivena ispod krzna.

Lažna njuška funkcioniše preko daljnskog upravljača i tera psa da NA SILU otvara usta.
pas u talentu petface
Sve ovo navelo je britanska udruženja, ali i ona van Britanije, da se slučaj ispita. Kako kažu nije kriv samo vlasnik, već i televizija koja promoviše nasilje nad životinjama. Čak 21 tužba stigla je na adresu britanskog organa koji kontroliše medije, a na adresu kanala ITV još 35.

Ukoliko se ustanovi da je pas tokom natupa bio zlostavljan, a da se javnost tome smejala, može doći do ozbiljnih problema – kažu iz organizacije RSPCA i dodaju:

– Usled nemogućnosti da normalno diše i dahće zato što nosi lažnu njušku, kod psa se mogla javiti uznemirenost i ogrmona strah. U studiju je jako toplo i dahtanje za psa u tom trenutku ne sme biti ograničeno.

PRESLATKO: Keruša „gostovala“ na TV-u kako bi našla dom – prespavala ceo program!

Ovo nije nikakav talenat i trebalo bi ispitati da li je pas bio zlostavljan, samo je jedna od poruka koja se odmah nakon njihovog nastupa pojavila na Tviteru.

Najpoznatiji član žirija ovog svetskog takmičenja, Sajmon Kauel, kaže da ne veruje da je reč o zlostavljanju psa, već naprotiv, da se ovom tačkom pokazuje ličnost psa.

Šta vi kažete?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Radameneza: Mačka koji je jedva preživeo, danas leči druge životinje! (FOTO)
Sledeći tekstNOVI SAD: Lesi je slepi pas, koji danas prvi put trči! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime