Naslovna VESTI PSI NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

1
MLADENOVU petface

Kada god pomislimo da ljudi skloni nasilju i zlostavljanju ne mogu otići dalje, nove vesti iz crne hronike nas demantuju. Tako je bilo i jutros, kada smo pronašli vest da je živ pas vezan i bačen u kontejner sa plastićnim flašama!

Nasilje se dogodilo juče, 15. avgusta, oko 14 časova u Kosovskoj ulici, na „maloj“ stanici u Mladenovu. U kontejneru za flaše pronađen je živ pas, koji je vezan u džaku i ostavljen da se uguši. Kako se pretpostavlja, pas je u toku noći bačen u kontejner za plastične flaše.

BAČKA PALANKA: Uginuo konj kog je vlasnik ostavio polumrtvog na ulici!

J.Š. koja živi u kući pored kontejnera, čula je u toku noći neko puckanje iz kontejnera, ali je mislila da se plastične flaše savijaju od toplote. 

MLADENOVU petface

– Danas popodne drugarica mi je rekla da u kontejneru ispred čuje da nešto cvili. Izašli smo i primetili smo životinju u džaku. M.S. je pomogao, i izvukli smo ga odatle uz pomoć kuke. Primetili smo da je to relativno negovan pas, staro oko tri meseca. Bio je ošamućen i isprepadan, dali smo mu vodu i nadamo se da ćemo ubrzo uspeti da rešimo njegov smeštaj, rekla je J.Š. za portal backapalankavesti.com.

IMAMO SREĆNE VESTI: Pas koji je sa osam štenaca OSTAVLJEN – udomljen je!

Obzirom da je vlasnik ili odgovorno lice i dalje nepoznato, mole se svi oni koji imaju neke ifnormacije, da se jave redakciji ovog portala!

Izvor, Foto: backapalankavesti.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas probudio sve ukućane i tako ih SPASAO OD KLIZIŠTA, koje im je odnelo kuću!
Sledeći tekstOPASNOST OD KUGE: Ubijeno 50.000 zaraženih svinja, kuga preti i Srbiji!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime