Naslovna VESTI S KIM SI, TAKAV SI: svinja koja misli da je pas

S KIM SI, TAKAV SI: svinja koja misli da je pas

0
svinja koja misli da je pas petface

svinja koja misli da je pas: Kada sa nekim provodiš previše vremena, neminovno je da usvojiš neke njegove navike. Ali da promeniš identitet u potpunosti, to baš nismo imali prilike da viđamo…bar do sada.


Nije neobično da u životu dođe momenat kada bi započeo sve od iznova .Ali ova svinja koja misli da je pas, od početka ima ovu „ krizu identiteta“. U pitanju je Virdžinija, desetomesečna svinja, koju je usvojila jedna porodica iz Kolorada. U ovom domu, ona nije jedini ljubimac, a živi sa još 2 boksera. Dakle, bilo bi preblago reći da se ona uklopila u ekipu – ona je naprosto jedna od njih.svinja koja misli da je pas petface

Virdžinija je  nerazdvojna sa svojom psećom ekipom – oni zajedno spavaju, igraju se i maze se, a šta god da rade izgledaju potpuno neodoljivo.

To potvrđuju i njeni vlasnici koji tvrde da Virdžinija uopšte ne shvata da ona nije pas. A i zašto bi?! Pa ona radi sve ono što rade njeni cimeri.

Kada je u pitanju inteligencija, svinje su na neprikosnovenom prvom mestu kada su u pitanju domaće životinje, a nalaze se na visokom 6. mestu u celom životinjskom carstvu. Tako možemo zaključiti da su one bistrije od pasa i mačaka i da mogu rešiti neke naprednije zadatke u odnosu na njih.

svinja koja misli da je pas petface3
O tome svedoče i Virdžinijini vlasnici, koji kažu da je ona uspela mnogo pre njenih „braće i sestara“ da nauči kako da koristi vratanca specijalno napravljena za njih, kao i kako da ide u toalet.

svinja koja misli da je pas petface

Na kraju krajeva, nije bitno da li je u pitanju pas ili svinja. Ono šta je zaista bitno jeste da Virdžinija ima dom i okruženje koje je u potpunosti prihvatilo i zavolelo. To i jeste suština – zar ne?!

Svinja koja misli da je pas gricka uvo svom najboljem prijatelju ( VIDEO):

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOGLEDALO DUŠE: psi govore očima
Sledeći tekstČUDO: zahvaljujući mleku trudne kuje uspeo je da preživi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime