Naslovna VESTI PSI MOKRO I BLATNJAVO – HVALA! – Zahvalio se čoveku koji ga je...

MOKRO I BLATNJAVO – HVALA! – Zahvalio se čoveku koji ga je spasao iz poplave

0
spasao psa iz poplave

Nedavno je velika oluja protutnjala državom Alabamom u SAD-u. Velike kiše su izazvale bujice i malih i velikih reka što je dovelo do toga da mnoga domaćinstva ostanu u dubokoj vodi. Kada se oluja smirila a visoka voda ostala, policija u gradu Dotan je dobila poziv kojim je prijavljen napušten pas na jednom imanju.

spasao psa iz poplave

Pas je bio vezan i grčevito se borio da ostane na površini kako se ne bi udavio. Prvi se odazvao Bil Banks, direktor prihvatilišta za životinje Dotan. Čim je stigao do imanja, pozvao je vlasnika ali se ovaj nije odazivao. Bil je bez razmišljanja uskočio u duboku, mutnu vodu i krenuo da spase psa. Nije se obazirao na to što ne zna šta ga čeka pod neprozirnom vodom i što nije znao kako će se ponašati pas kada vidi nepoznatu osobu.

spasao psa iz poplave

Pročitajte i ovo: PSI VAS NE ZABORAVLJAJU! – Reklama o humanosti i ljubavi koja će vas RASPLAKATI

Polako je napredovao kroz mulj i blatnjavu vodu koja mu je dopirala do pojasa, a ponekad i do grudi. Onda se suočio sa još jednom opasnošću. Na površini vode je bilo mnoštvo vatrenih mrava koji su istog trenutka počeli da se penju po Bilu i da ga ujedaju. Kada je stigao do psa video je da je sam pas bio prekriven ovim opasnim mravima.

spasao psa iz poplave

Pročitajte i ovo: HRABAR U VELIKOM BOLU! – Žicom su mu vezali usta!

Trebalo mu je manje od dva minuta da ga odveže i odvede na suvi deo imanja. Istog trenutka, pas mu je pokazao zahvalnost onako kako samo pas ume. Skočio mu je na ramena, zagrlio ga sav mokar i blatnjav. Srećom, ni Bil nije bio u mnogo boljem stanju. Ubrzo se pojavio i vlasnik psa koji je kućicu svog ljubimca prebacio mnogo dalje od vode kako se više ne bi dogodilo da pas ponovo dođe u opasnost od davljenja.

Izvor:  dailypaws.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPSI VAS NE ZABORAVLJAJU! – Reklama o humanosti i ljubavi koja će vas RASPLAKATI
Sledeći tekstKRAVE SU POMOGLE, ČOVEK SPASAO a onda shvatio…!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime