Naslovna VESTI PSI LJUBAV I VERA UČINILI SU ČUDO: Mona više nije usamljeni pas!

LJUBAV I VERA UČINILI SU ČUDO: Mona više nije usamljeni pas!

2

Sredinom decembra stigla nam je poruka sa molbom da objavimo priču o psu koji je bukvalno bio živi leš. Mršava, izgladnela, pojavila se u ulazu jedne zgrade sa ogrlicom oko vrata. Nekoliko stanara zgrade sa našom čitateljkom Anom, koja nam je i javila za slučaj ovog psa, organizovalo se i pomoglo nesrećnoj kuci koja je na sve što je zadesilo imala i svežu ranu na stomaku od sterilizacije.

Ipak, dobri ljudi su joj pomogli a žena kod koje je na kraju ostala u privremenom smeštaju se veoma potrudila oko nje. Nega, kvalitetna hrana i mnogo pažnje i ljubavi, kao i uvek, učine čuda. Upravo zbog toga, Mona, kako su joj dali ime, sada je jedna prava lepotica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NI ODGAJIVAČNICA GA NIJE HTELA: A onda je smršao i sreća mu se osmehnula!

Sa nekadašnjih 6 kilograma, Mona je stigla na punih 13kg, juri, skače, trči i obožava ljude. Pored svega, noga koja je bila povređena i koju nije koristila u prvo vreme, što zbog lošeg opšteg stanja što zbog povrede, u međuvremenu se uz pomoć veterinara i nege, oporavila, pa je Mona sad normalno koristi bez ikakvih posledica i vidljivih promena.

Prelepe vesti stigle su do naše redakcije! Mona je udomljena! I to u kakvom domu! Pored ogromnog dvorišta, kuće, bakine zasađene bašte, ima i ličnu prečicu sa patkama, čapljama, labudovima.

JAVNO ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA: Pokret Levijatan PONOVO reaguje!

Ima i macu Slavicu i tri svoja čoveka, plus njihove ljude. Udomili su je divni ljudi! Bila je to ljubav na prvi pogled!

Nadamo se da će uživati, jer  to zaista i zaslužuju!

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS USVOJIO SOVICU: Od tada, njih dvoje se ne razdvajaju!
Sledeći tekstNAPUSTILA JE MAMA ODMAH PO ROĐENJU: Maleni borac se nije dao!

2 KOMENTARA

  1. Nadležni umesto da novac uloże u sterilisanje napuštenih životinja i insistiraju na sterilizaciji svih vlasničkih pasa , čipovanju i kažnjavanju vlasnika koji napuste svoje ljubimce, oni daju basnoslovne svote na ovakvo surovo skupljanje nedužnih pasa. Ili plaćaju ljudima za inscenirane ujede.
    Zašto ne žele rešiti problem !???

  2. Objavljujete netačne informacije i pišete da je udomljena Mona koja i dalje čeka na lancu na koji je Ana stavila kada je i pronašla. Slikaju Monu u nekom voćnjaku i ponovo je stave na lanac kod Jasmine a onda napišete da je udomljena. Toliko o Ani i njenom udomljenju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime