Naslovna VESTI PSI KAKO JE ŠTENE sa amputiranom nogom OBOGATILO život čoveku koji ga je...

KAKO JE ŠTENE sa amputiranom nogom OBOGATILO život čoveku koji ga je udomio!

0

Koliko je Tre trebao njega, toliko je i on trebao Trea. Ovo je inspirativna priča o čoveku čiji je život bio u rasulu nakon bolnog razvoda, i psu Treu koji je nakon teške amputacije zadnje noge imao problema da normalno hoda. Ko je koga spasio? To je i dalje pitanje čoveka koji je udomio štene labradora sa tri noge. Istina je, spasili su jedan drugog.

Nakon razvoda, zbog kojeg se osjećao loše i deprimirano, čovek je odlučio udomiti psa. Čim je ugledao štene labradora koje je tek imalo amputaciju zadnje noge, znao je da ga štene treba, kao što je i on trebao njega. Uprkos saznanju da će Treu trebati mnogo nege i brige, odmah je znao da je to upravo pas za njega.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

Tre je imao problema da se navikne da hoda samona tri noge i da ponovo pronađe balans kako bi se normalno kretao. Klizave pločice u kući, samo su mu otežavale. Njegov novi vlasnik potrudio se da mu pomogne, vežbao je sa njim na prostirci za yogu i sve vreme ga  bodrio.

Upornost vlasnika i želja Trea da prohoda, napokon je urodila plodom. Tre je svakim danom napredovao više. Reči veterinara da će to biti pas koji nikada neće trčati dvorištem i ganjati veverice, nisu bile tačne. Tre je dokazao da može uspeti i da napokon može sa vlasnikom da trči, da se igra i dosađuje vevericama.

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

View this post on Instagram

My dad, @mccreight.kyle will be competing on American Ninja Warrior Season 12. . We are selling shirts to raise $ for homeless dogs in need of medical care like I once was! . ? % of proceeds are being donated to @nateshonoranimalrescue medical fund. The same fund that was used for my surgery when I was living there. . If you’d like to support the Sunshine Ninjas and order a shirt, follow the link in my bio! ??? . Thank you everyone who has already purchased a shirt and/or made a donation!! . @ninjawarrior @anwnation @thedodo @theellenshow @pawsup #sunshineninjas #sunshineninja #adoptdontshop #thedodo #rescuedogsofinstagram #rescuepetsofinstagram #therapydogsofinstagram #tripoddogsofinstagram #tripoddog #labsofinstagram #blacklabsofinstagram #anw #anw12 #americanninjawarrior #ninjawarrior #ocr #ocrtraining #calisthenics #functionalfitness #motivation #inspiration

A post shared by Tripod Tre (@tripod.tre) on

Tre je velika isnpiracija svog vlasnika, potrebna injekcija i vetar u leđa kada mu to najviše treba. Tre je njegov najbolji prijatelj i upravo ono što mu je u životu trebalo. Baš kao što je i on bio, i biće, tu za Trea kako bi se obostrano pomagali i bili međusobna podrška i inspiracija kroz celi zajednički život.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONAČNO – POLJSKA ZABRANJUJE UZGOJ KRZNA! 6 miliona životinja biće POŠTEĐENO! (VIDEO)
Sledeći tekstMislite da znate sve o psima? Pročitajte tekst, možda se i iznenadite!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime