Naslovna VESTI PSI RECITE ZBOGOM BRIGAMA: Da uvek znaš gde ti je pas – tu...

RECITE ZBOGOM BRIGAMA: Da uvek znaš gde ti je pas – tu je Move tracker!

0
Move tracker petface

Move tracker – inovativan i pre svega SJAJAN UREĐAJ za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Naime, svakodnevno i u našu redakciju stižu oglasi nestalih ljubimaca, koje vlasnici traže danima, mesecima, pa i godinama. Bili smo svedoci priča da se ljubimac pronađe u drugom gradu, kilometrima udaljen od mesta sa kog je nestao.

PRVI PUT U SRBIJI: Uz „MyKi Pet“ pronađite izgubljenog ljubimca u najbržem roku!

Više nema ovih briga, jer se pojavio novi Move tracker! To je uređaj koji se lako kači na ogrlicu psa, a dovoljno je lagan da ne zasmeta ljubimcu prilikom kretanja.

Move tracker petface

Pomoću ugrađenog GPS-a, uvek možeš da znaš gde se nalazi tvoj kućni ljubimac. GPS putem aplikacije povezan je sa mobilnim telefonom vlasnika, koji tako uvek može da prati svog ljubimca – u korak!

OVO JE FENOMENALNO: Uređaj za reciklažu – ubaciš flašu, izbaci hranu za ulične ljubimce!

U aplikaciji, vlansik može da odredi koja mu je sigurna zona za šetnju, nakon čega stiže notifikacija ukoliko je ps napusti!

Move tracker petface

Ono što je vrlo bitno je da Move tracker poseduje snažnu bateriju, koja može da radi i do 96 sati bez prestanka, a dok ljubimac drema kod kuće, baterija se puni i to za svega 2 sata!

Na linku Move tracker pogledajte gde sve možete kupiti ovaj fantastini uređaj, pomoću kog ćete biti mirni i reći ćete ZBOGOM BRIGAMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.