Naslovna VESTI PSI NA KORAK OD NOVOG DOMA: Miletu otkazale noge! (VIDEO)

NA KORAK OD NOVOG DOMA: Miletu otkazale noge! (VIDEO)

0
na korak od novog doma

Nakon brojnih meseci i godina u boksu, dok je čekao na savršeni dom i novu porodicu, dekici Miletu se taman osmehnula sreća! Volonteri Udruženja Beta iz Zaječara oglašavali su ga nebrojeno puta, jer je ovaj tužan i povučeni pas želeo samo nekog svog da provede svoju starost na jedan lep, miran i dostojanstven način.

Pre nekoliko dana volonteri Bete su došli po njega sa namerom da ga voze u novi dom gde ga čekaju njegovi novi ljudi. Srećni što mu se sreća napokon osmehnula, nisu ni slutili šta ih čeka. Kada su pokušali da sa Miletom izađu iz boksa u kojem je dugo boravio, Mile odjednom više nije mogao da stane na noge. Potpuno je klonuo i bez ikakve ideje da stane na zadnje noge. To je, naravno, bio znak da se odmah upute kod veterinara.

Nakon ospežnih pretraga i velike nepoznanice šta se desilo za samo nekoliko dana, stigli su i rezultati. Nažalost, nimalo ohrabrujući. Ustanovljeno je da je Mile zaražen srčanim crvom i anaplazmozom, a upravo su ova oboljenja, razlog njegove nemogućnosti da koristi noge. I sad, nesrećnog Mileta, čeka nova borba, ovog puta borba za život. U takvom stanju, odlazak u novi dom je odložen.

MEDINA PRIČA: “Bio je moj najlepši dan u životu…”

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Ovog psa kao i volontere koji brinu o njemu, čeka višemesečno i veoma skupo lečenje i zbog toga ste im upravo vi i potrebni, naši čitaoci i ljubitelji životinja. Čim bude u malo boljem stanju i kada stane na noge, Mileta u novom domu čekaju ljudi koji će ga obožavati, na čelu sa jednom predivnom drugaricom aljaskog malamuta. Ukoliko želite da pomognete Miletu da dođe što pre u novi dom, javite se Udruženju Beta iz Zaječara, jer zajedno uvek možemo sve!

200-2464870101025-23

Udruženje Beta, svrha: ZA MILETA, poziv na broj nije potreban POST NET: Ana Zivic – 0694512382 PAYPAL: jasmina.haigh@yahoo.com (sa OBAVEZNOM napomenom: ZA MILETA ), DEVIZNI RAČUN: Udruženje Beta, IBAN:RS35200246487010100389, S.W.I.F.T.:SBPORSBG, Banka Poštanska štedionica, Kraljice Marije 3, 11000 Beograd – filijala Zaječar.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, izvor: Beta Zaječar

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOGRADA ZA KRALJA: Pogledajte kako je ova žena oslikala ogradu za svog psa
Sledeći tekstLOVAC I KOLEKCIONAR: Pogledajte šta ova mačka obožava da lovi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime