Naslovna VESTI PSI NA LED EKRANU ONI KOJI ŽIVE IZA REŠETAKA: Fenomenalan način za oglašavanje...

NA LED EKRANU ONI KOJI ŽIVE IZA REŠETAKA: Fenomenalan način za oglašavanje životinja za udomljavanje u Hrvatskoj! (VIDEO)

0
na led ekranu petface

Pozitivan primer brige za napuštene životinje dolazi nam iz komšijske Hrvatske. Putem velikog monitora, na zidu jedne zgrade u Zagrebu oglašeni su psi koji čekaju svoj dom.

-To su Maza, Avon i Samson. Radi se o tri psa u rase dogo argentino kojima tražimo dom. Firma Home Office nam je besplatno ustupila prostor. Koliko ja znam, ovo je prvi put kod nas da se na video zidu pojavljuje pas za udomljavanje, ispričala je za 24sata.hr Dora, suosnivačica Udruženja za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i dodala da se radi o LED ekranu koji se nalazi u Zagrebu, na raskrsnici Zagrebačke avenije sa ulicom Hrgovići/Golikova. 

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Ovo je jedan, veoma kreativna način da se napuštenim životinjama pronađe stalan dom, koji čekaju mesecima, a neke i godinama. 

Verujemo da će psi koji su oglašeni putem velikog LED ekrana biti pronađen dom, pun ljubavi i pažnje kakvu zaslužuju, ne samo oni, već i svi psi i sve druge životinje na ovom svetu.

Bez sumnje je to da je veliki broj građana Hrvatske, ali i regiona video ovaj fenomenalan način oglašavanja životinja za udomljavanje, pre svega putem društvenih mreža. Naše su nade i želje da se za ove kuce pronađe dom koji toliko dugo čekaju.

Ovo je ideja vredna divljenja!!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUVEK IMA NADE: Maca se posle 11 godina vratila kući! (VIDEO)
Sledeći tekstPOGLEDAJTE OVE UPLAŠENE OKE: Dži je smršao, trpi bolove, NOGE MU OTKAZUJU… (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime