Naslovna VESTI MAČKE UVEK IMA NADE: Maca se posle 11 godina vratila kući! (VIDEO)

UVEK IMA NADE: Maca se posle 11 godina vratila kući! (VIDEO)

0
uvek ima nade, petface

Misi je pobegla svojoj vlasnici iz auta još 2009. godine. Od tada joj se gubi svaki trag, a svako traganje za njom bilo je potpuno bezuspešno.

Stanovnici Hal Grina primetili su macu koja živi u smeću i odveli je u prihvatilište, gde su otkrili da ima čip. Na taj način su došli do njene vlasnice koja je bila u potpunoj neverici, jer je njena maca u tom trenutku imala 17 godina.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Pobegla joj je jednog dana kada je stala samo da na brzinu kupi nešto u prodavnici. Ona kaže da nikada nije prestala da misli na Misi i da se pita šta je sa njom i da li je živa. 

Gospodin Šah i njegova majka prvi su videli Misi koja je spavala u blizini njihove kuće i počeli su da joj povremeno daju hranu, čak su joj i kućicu napravili. Ipak, nakon jednog velikog pljuska, kada su videli da za Misi nije baš najbolje da tako živi, odlučili su da je odnesu u prihvatilište.

uvek ima nade, petface

Njena vlasnica kaže da je došla veoma mršava, dosta prljava i bez dosta zuba, ali njoj to nije bilo bitno, jer prevelika je sreća to što se uopšte vratila.

Sada će imati posebnu negu i pažnju i svu ljubav koji će pokušati da nadoknade, a ova priča je još jedan u nizu dokaza da ne treba gubiti nadu.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCOVID-19 OTKRIVEN KOD JEDNOG PSA: Da li zaista ljubimci ne mogu da nam prenesu koronavirus? (VIDEO)
Sledeći tekstNA LED EKRANU ONI KOJI ŽIVE IZA REŠETAKA: Fenomenalan način za oglašavanje životinja za udomljavanje u Hrvatskoj! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime