Naslovna VESTI PSI BRUTALNO: Jedanaestogodišnjak na smrt pretukao psa!

BRUTALNO: Jedanaestogodišnjak na smrt pretukao psa!

3
na smrt pretukao psa petface

na smrt pretukao psa: Fraktura lobanje i povreda kičme su posledice brutalnog iživljavanja dečaka nad psom Kukijem!

Šta jedog dečaka starog samo 11 godina natera na ovakav nemilosrdan zločin – ne znamo, ali ono što znamo je da za njega odgovarajuće kazne – nema!

Naime, kako prenose teksaški mediji, osumnjičeni dečak je namamio psa iz dvorišta Dženifer Knitel, vlasnice nesrećnog mešanca i potom na smrt pretukao psa!

na smrt pretukao psa petface

Kuki je desetak minuta trpeo udarce štapom od strane razjarenog dečaka, a kada ga je vlasnica pronašla i dalje je bio živ. Nažalost, to je bio samo korak na ivici života i smrti, jer je Kuki ubrzo preminuo.

Prema rečima vlasnice Dženifer, dečak bi verovatno nastavio da udara psa u nedogled da ona nije naišla i zaustavila ga. U izjavi za lokalnu televizijsku stanicu, Knitelova je izjavila da je zaista teško zameriti nešto jedanaestogodišnjaku:

– Ipak u tim godinama znate da razlikujete dobro od lošeg, dodala je ona.

Policija u Teksasu podnela je krivičnu prijavu protiv ovog jedanaestogodišnjaka, a tereti ga za krivično delo nasilje nad životinjama i mučenje.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNA KAMPANJA: Zaključali sportistu u automobilu na 8 minuta uz poruku „Ne ostavljajte ljubimce u automobilu“!
Sledeći tekstNOVA ISTRAŽIVANJA: Mačke nas razumeju, ali nas ignorišu kad one to žele!

3 KOMENTARA

  1. Ma kako nema kazne? Roditelji, kao zakonski staratelji, trebaju snosit posljedice. Sto se tice malog monstruma, ima dosta nadleznih ustanova, u vecini slucajeva imaju resetke na prozorima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime