Naslovna VESTI PSI Ovo je Munja, pas kome MORAMO naći dom, inače će ga izbaciti...

Ovo je Munja, pas kome MORAMO naći dom, inače će ga izbaciti na ulicu!

0
naći dom petface

– Ovo je Munja, pas kome MORAMO naći dom. Molim vas da mi pomognete u tome, jer će ga u suprotnom izbaciti na ulicu ili ostaviti u azilu, ovako je glasila poruke Jane Jovanović koja je stigla u redakciju Petface-a.

Munja, mužjak maltezera, star nešto manje od dve godine. Razlog zbog kog je postao nepoželjan član porodice je „agresivnost“.

naći dom petface

– Pas već dve godine živi sa bračnim parom i troje dece. Svi ga vole osim jednog čoveka, muža. On preti, sa ozbiljnošću, da će se rešiti psa. Razlog je, kažu, „agresivnost“. To je za mene malo diskutabilno, ali sad je to manje bitno. Kažu, ujeo je dete, kaže nam Jana.

Pročitajte još:
LJUBAV: Maltezer Fido svaki dan pređe kilometre da bi video svoju Megi i štence!

Žena sledeće nedelje iz Praga, gde žive, dolazi u Beograd na neko vreme. Ne može da se vrati sa njim tamo, a ako mu ne uspemo naći domostaviće ga u azilu!

naći dom petface

Pročitajte još:
TRAGEDIJA: „Ostavili smo Bubija u hotelu za pse, vratili nam ga mrtvog“!

– Kažu da je dobar sa odraslim ljudima, ali ne i sa malom decom. Vrlo je ozbiljna situacija. Udomljava se u Beogradu, za sad u porodicu bez dece. Dodala bih još da će biti kastriran pre udomljavanja. Molim sve da mi pomognu da Munja ne završi u azilu, on je kućni pas, apelovala je Jana.

Kontakt osoba je Jana Jovanović!

Apelu se pridružujemo i mi. Podelite priču i pitajte sve koje poznajete da li imaju malo ljubavi, nege i strpljenja za jednog maltezera? Sigurni smo da će Munja na pravi način vratiti „uslugu“ 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Ovaj pas plače svaki put kad njegov vlasnik ide u školu!
Sledeći tekstKoliko prijava – toliko kilograma Friskies hrane za pobednika akcije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime