Naslovna VESTI PSI NAĐENA ZA VREME PRAZNIKA, ostavljena, a dredovi su joj bili zapleteni u...

NAĐENA ZA VREME PRAZNIKA, ostavljena, a dredovi su joj bili zapleteni u granje i prljavštinu!

0
nadjena za vreme praznika petface

Prvi dan nove godine ljude iz Udruženja Beta Beograd sačekala je devojčica na koju su naleteli i ostali u šoku.

-Mislili smo da je samo još jedan mali, beli pas izbačen, jer je verovatno nekome dosadio. Međutim, usledila je neverica kada je krenula ka nama. Ona se trese, jedva hoda i jedva se drži nekako na nogama, navode na svojoj Fejsbuk stranici iz Udruženja Beta iz Beograda

Ućebana, puna čičaka, nekih grana zaplietenih u krzno, krpelja, izmeta. Uši su joj bile pune blata i nekog trnja.

PROČITAJTE I:

HUMANOST: Zaposleni u jednoj firmi u Beogradu PRAVILI KUĆICE ZA NAPUŠTENE!

-Nikada nista slično nismo videli, a verujte da nijedna slika i ni jedan snimak ne mogu da dočaraju kako to izgleda uživo. Odmah smo je odveli na preglede, urađena je krvna slika, 4D test, test na štenećak i klinički pregled. Sve analize i pregledi su u redu, test za štenećak negativan, srčanog crva nema, ali ima anaplazmozu i odmah smo počeli sa terapijama, stoji na stranici Bete.

Što se tiče dijagnoze zbog stanja psa i nestabilnog hoda, sumnja se na hipoplaziju mozga, ali će se više znati posle pregleda neurologa, na koji će pas otići ovih dana.

-Dobila je ime Aša, predivna je, iza ućebanih dredova krile su se tužne okice, željne maženja i pažnje. Ogromno hvala Jelki i Danijeli što su nas uprkos praznicima i gužvama primile da okupaju i srede ovu jadnicu i barem malo joj olakšaju muke kroz koje prolazi. Devojke, sjajne ste, zakaljučili su iz Bete.

Mala Aša je zbrinuta i sređena za vreme praznika, njoj je došla sreća. Još da vidimo sve pregleda i da se nadamo što boljem zdravstvenom stanju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOtkrivamo još 6 načina na koje vam vaš pas kaže “VOLIM TE”!
Sledeći tekstFILMSKA PRIČA IZ BEOGRADA: Muž joj je rekao da bira – ON ILI PAS, ona je izabrala psa, pa upoznala LJUBAV ŽIVOTA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime