Naslovna VESTI MAČKE Upoznajte Signusa, mačka sa nezvanično najdužim repom na svetu!

Upoznajte Signusa, mačka sa nezvanično najdužim repom na svetu!

0
najdužim repom na svetu petface

Iako ne postoji zvanična potvrda da se radi o mačku sa najdužim repom na svetu, fotografije ovog lepotana govore da je on nesumnjivi rekorder. U pitanju je Signus, mužjak rase mejn kun koji sa svojim vlasnicima živi u Detroitu.

Pročitajte još: Beogradski mačak Grafild ima 23 godine i mogao bi da postane najstarija mačka na svetu!

najdužim repom na svetu petfaceOvaj lepotan sa nezvanično najdužim repom na svetu je nedavno proslavio svoj prvi rođendan, a njegovi vlasnici kažu da se on predugačkim repom isticao još dok je bio mače. Oni su takođe dodali da njegov rep ne samo da ne prestaje da raste, već postaje sve pufnastiji i pufnastiji. 😀 Do sada njegov rep ima preko 45 centimetara. Inače, kod domaćih mačaka prosečna dužina repa iznosi 25 centimetara.

Pročitajte još: REKORD: Kuja Stela je nedavno oštenila čak 17 štenaca!

najdužim repom na svetu petfaceRadi se o veoma zdravoj maci koja će još rasti:

-Njegov rep je premašio zvanični rekord od 41 centimetar, a deluje da će rasti i dalje. Rep bi trebalo da mu raste za po pola centimetra svakih mesec dana. Već sada počinje da izgleda malo čudno na njemu, rekao je njegov veterinar Vil Pauers.

Kada je reč o karakteru, doktor Pauers je imao samo reči hvale za svog neobičnog pacijenta:

-On je izuzetno prijateljski nastrojen. Kada dolazi na pregled, samo se izvrne i pušta me da ga pregledam bez ikakvih problema. On je takođe vrlo živahna i nestašna mačka.

najdužim repom na svetu petface

Pročitajte još: Sam je skoro NAJVEĆI PAS NA SVETU, a dadilja je ove male devojčice! (FOTO)

Inače, aktuelni rekord kada je dužina repa u pitanju drži mačka po imenu Stjuart Giligan. Njegov rep je bio dugačak 41 centimeter, a on je ujedno držao i rekord najveće mačke.

najdužim repom na svetu petfaceSignus, mačak sa nezvanično najdužim repom na svetu ima i dva udomljena brata koje obožava i sa kojima provodi najviše vremena. Njegovi vlasnici neizmerno vole svog pufnastog ljubimca za koga kažu da je veoma poslušan i pun ljubavi, a veoma su zabavljeni njegovim neobičnim izgledom:

-On svoj rep često drži uspravno, a sa malim zakrivljenjem pri vrhu, rep uglavnom izgleda kao jedan pufnasti znak pitanja.

Nadamo se da će Signus uskoro dobiti i zvaničnu potvrdu mačka sa najdužim repom na svetu. Svakako, on je već sada slavan i zadobio je srca mnogij ljudi, među kojima je cela redakcija Petface-a.:D

Pogledajte i GALERIJU fotografija ovog lepotana: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMASKOTA BLOKA 62: Rakun Blaža na povocu šeta ulicama!
Sledeći tekstHITNO TRAŽI DOM: Vlasnici žele da ga eutanaziraju, jer IM JE NAPORAN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime