Naslovna VESTI SPASEN JE I NAJSLAĐI PEDRO! – Danas je svuda prati kao ljubimac.

SPASEN JE I NAJSLAĐI PEDRO! – Danas je svuda prati kao ljubimac.

0
Spasla magarca ljubimca

Kada imate uslove da spasete i pomažete – trebalo bi to i da radite. Lako je to reći, ali nije uvek tako lako i činiti. Priča o ovoj ženi koja spašava i pruža utočište ni manje ni više nego magarcima je pomalo čudna, ali i divno svedočanstvo o ispunjenoj potrebi da se spasavaju životi.

Spasla magarca ljubimca

Dok je pretraživala internet u potrazi za jednim ili eventualno dva magarca kojima je bila potrebna pomoć kako bi im pružila utočište na svom ranču ova žena nije mogla ni samoj sebi da objasni zašto to čini. Ranč u Teksasu je bio dovoljno veliki da može da spasi životinje koje niko nije želeo.

Pročitajte i ovo: OSUĐENA NA KLANJE! Kobila Greta možda ima drugu šansu.

Kada je najzad videla par vezanih magaraca na jednoj stranici, nije se dvoumila. Platila je otkup i počela da traži odgovarajući prevoz. U međuvremenu, vlasnica koja joj je prodala magarce ponudila joj je još jednog. Žena je shvatala da joj je to previše, ali saslušala je priču.

Spasla magarca ljubimca

Po rečima vlasnice, on je bio najslađi. Bez razloga, za njega više nije bilo mesta u starom domu. Pošto je bio poslednji, cena je pala i žena je odlučila da kupi i njega.

Kada ga je videla prvi put, šokirala se. Magarac je bio zdrav i u dobroj formi kao i preostala dva drugara. Ali ovaj je bio poseban. Zaista je bio  – najslađi. Ubrzo je shvatila šta to zaista znači. Dobio je ime Pablo i kako njegova spasiteljka kaže – „sa njim ništa nije bilo u redu.“ Bio je veran kao štene. Privržen i pun ljubavi. Nije se odvajao od žene koja ga je spasla.

Spasla magarca ljubimca

Ona je bila slomljena. Pomislila je kako ovaj lepotan i dobrica ne bi preživeo da ga ona nije otkupila. Mislila je na njegovu tugu i očaj koji se ogledao u Pablovim očima jer se niko nikada nije potrudio da ga razume. Niko nije shvatao njegovu dobrotu, odanost i ljubav koju je gajio prema svim živim bićima.

Pročitajte i ovo: POBEGAO JE! Bekstvo posle 15 godina zlostavljanja!

Pedro danas živi na prostranoj farmi sa ostalim prijateljima. Ima prostor za šetnje i ispašu, udobnu štalu u kojoj spava, dobija poslastice i puno maženja. Ne odvaja se od žene koja ga je spasla.

Žena koja ga je spasla kaže: „Tako sam zahvalna što je ovde i on mi pokazuje da je zahvalan što je ovde. Često mu govorim kako mi je drago što je spašen. Neverovatno je kako stvari funkcionišu. Trudim se da ne razmišljam šta bi mu se dogodilo da sam rekla ne. Njegov kraj bi verovatno bio drugačiji. On je bezbedan i u svom domu zauvek.“ Pedro je dobio drugu šansu, zaslužio ju je kao i mnoge druge životinje.

Izvor:  lenexworld.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOBEGAO JE! Bekstvo posle 15 godina zlostavljanja!
Sledeći tekstUZMITE JE – ILI ĆU JE UBITI! – Strahotno svedočanstvo o spasavanju golog života!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime