Naslovna VESTI UGINULA NAJUSAMLJENIJA ŽIVOTINJA SVETA: Trevor je živeo potpuno sam, 1.500km udaljen od...

UGINULA NAJUSAMLJENIJA ŽIVOTINJA SVETA: Trevor je živeo potpuno sam, 1.500km udaljen od svojih prijatelja!

0
NAJUSAMLJENIJA ŽIVOTINJA petface

Severoistočno od Novog Zelanda, na malom ostrvu po imenu Niue, prošle godine nastanila se patka – prava senzacija tamošnjih stanovnika! Naime, ostrvce Niue, koji se nalazi oko 1500 kilometara severoistočno od Novog Zelanda postalo je preko noći popualrno i to zbog jednog neočekivanog stanovnika, patke koja je prvi put viđena ovde!

Koliku je popularnost stekla i postala prava senzacija, govori i činjenica da je patka dobila ime Trevor ali i Facebook stranicu, koju prati skoro 2.000 ljudi sa ovog malog ostrva i šire.

Kako Niue nema prirodnih ribnjaka ni močvara, pretpostavljalo se da je divlju patku do ostrvceta donela jedna od jakih oluja.

NAJUSAMLJENIJA ŽIVOTINJA petface

Pretužna činjenica je da na ovom ostrvu nikada ranije, u celoj istorij, nije živela nijedna druga patka. Tako je Trevor, kako su ga nazvali stanovnici ostrva, poneo titulu “najusamljenije patke na svetu”, a mediji prenose kako je danas i uginuo.

– Kakav tužan kraj za našega Trevora. Odomaćio se na lokvu kraj puta, osvojio je srca mnogih meštana i turista, postao globalna zvezda i promoter našega maloga ostrva, a sad ga više nema, objavljeno je na Facebook stranici.

NAJUSAMLJENIJA ŽIVOTINJA SVETA je zavredila oštovanje svih, pa se od nje danas opraštaju ljubitelji životinja širom sveta, a vest o njegovom uginuću preneli su svi poznatiji mediji.

RIP, TREVORE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONA MI JE SVE: Dirljiv susret beskućnika sa svojim psom za kojeg je mislio da se izgubio! (VIDEO)
Sledeći tekstKomšija mu ostavio poruku: “Pas vam je dosadan”, a odgovor je postao pravi hit!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime