Naslovna VESTI PSI Ovaj momak je NAPUSTIO POSAO, kupio kamion i krstari putevima iz jednog...

Ovaj momak je NAPUSTIO POSAO, kupio kamion i krstari putevima iz jednog predivnog razloga! (VIDEO)

0
napustio posao petface

Ovaj mladić je napustio svoj posao, prodao je sve što je imao kako bi u kamionu zajedno sa svojim psima krstario po putevima i pokušao da udomi što veći broj napuštenih pasa. Šta može biti bolje od toga da pronalažiš napuštenim kučićima dom zauvek dok se voziš po svetu sa svojim psima u neprestanoj avanturi?

Li Ašer i njegov prijatelj su uzeli jedan kamion-kuću i u njega ukrcali šest spasenih pasa iz prihvatilišta. Počeli su postavljati postove na društvenim mrežama sa njihovih putovanja kako bi pokušali promeniti percepciju ljudi prema napuštenim psima za koje smatraju da su obični agresivni i slično.

PROČITAJTE I:

SJAJNO: Dečak sa samo 9 godina, napravio kolica za tek rođenu MACU SA INVALIDITETOM! (VIDEO)

Njihova ideja je da putuju i da puštaju pse da se prošetaju na mestima gde će praviti odmor i tako pokušati da im pronađu stalan dom kod ljubitelja pasa.

Running away from the club like…

Објава коју дели Lee Asher (@theasherhouse) дана

Do sada su spasili 90 pasa iz preko 30 država i neće se tu zaustaviti. Njihov cilj da prihvatilišta i skloništa za napuštene pse budu potpuno prazna i što bi se reklo bez posla. Do tada putuju drumovima i u svim mestima na koje naiđu staju i puštaju pse u šetnju kako bi ih negde udomili, kako bi ih neko primetio i tako postao vlasnik lepog psa.

Ovo je pridvan plan i još lepša misija. Bravo, samo napred!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJ ULIČNIH MAČAKA: Izumeo pametne kućice za mace lutalice, jer samo 4 od 10 preživi zimu!
Sledeći tekstISCRPLJENO I PREPLAŠENO mladunče jelena ležalo je nasred puta, dok nije došla majka i POGLEDAJTE šta se dogodilo! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime