Naslovna VESTI MAČKE MACA KRALJICA: Najslađa fora da vlasnik ostane KUĆI I NE ODE NA...

MACA KRALJICA: Najslađa fora da vlasnik ostane KUĆI I NE ODE NA POSAO!

0
ne ode na posao petface

Kitijina porodica ju je usvojila prošlog Božića i od tada je apsolutno opsednuta njima. Maca koja nije imala dom tri godine sada svoju porodicu obožava i prosto je luda za njom.

-Ona voli da stalno bude oko nas, da je neko od nas u kupatilu, kuhinji ili krevetu, ona je tu. Ona je jedina mačka koju znam da tako luduje za svojim vlasnicima i da ih budi kao beba, rekao je Džoš Rozoti.

Kiti definitivno nije obožavalac samoće i ne voli kada njena porodica ide na posao ili napušta kuću iz nekog drugog razloga. Svaki put kada ih vidi da se spremaju za izlazak ona pokušava da ih spreči.

ne ode na posao petface

Pre nekoliko meseci, Kitin vlasnik se spremao na posao. Kiti je očajnički želela da on ostane, pa se popela na obližnju stolicu i stala u najslađu pozu koja je ikada viđena.

Vlasnika je potpuno iznenadila Kitina poza da je tačno znao da kako joj se ne dopada ideja da on mora da ide na posao. Jednostavno se videlo da ona dobor zna šta radi.

Od tada, Kiti s vremena na vreme isprobava svoju majstorku pozu, a takođe je pronašla još nekoliko načina da zadrži svoju porodicu u kući.

PROČITAJTE I: 

SALAH ZA PRAVA ŽIVOTINJA: Fudbalska zvezda Mohamed Salah ustao protiv izvoza pasa i mačaka lutalica iz Egipta!

-Stolica nije uvek tamo kada idemo iz kuće, tako da to ne radi svaki put, ali kada nije tamo, ona nas isprati do vrata i druži se sa nama dok se obučemo. Ona nas čuje pre nego što stignemo do vrata, jer nas uvek čeka čim otvorimo, rekao je Rozoti dodajući da je uvek nemerljivo srećna kada se vrate kući.

Kiti takođe voli da sedi na glavi svog vlasnika dok se on opušta ili igra igrice na telefonu i tako ga ometa u svemu što radi, samo kako bi je mazio.

ne ode na posao petface

Kiti ne može biti srećnija u svom životu od kada su je usvojili i zato svaki trenutak voli da provede sa njima. Svakodnevno se trudi da ih zadrži kako ne bi odlazili od nje, pa ni na posao.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSALAH ZA PRAVA ŽIVOTINJA: Fudbalska zvezda Mohamed Salah ustao protiv izvoza pasa i mačaka lutalica iz Egipta!
Sledeći tekstHUMANOST NEMA CENU: Novosađani, u subotu sakupljamo paketiće za napuštene ljubimce!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime