Naslovna VESTI PSI KADA SU SE TO AZILI PRETVORILI U PAKAO ZA ŽIVOTINJE? Nehumani uslovi...

KADA SU SE TO AZILI PRETVORILI U PAKAO ZA ŽIVOTINJE? Nehumani uslovi za više od 50 pasa! (FOTO)

0

Život u nehumanim sulovima je strašan! Fotografije ubijenih pasa navodno nastalih u zeničkom azilu Hresa, u prethodnih nekoliko dana uznemirile su internet zajednicu. Fotografije su objavljene na društvenoj mreži Fejsbuk, a mnogo je onih koji su se javili i pisali da situacija nažalost jeste takva.

Fotografije jadnih pasa prikazuju njihovo stanje, oni leže jedni pored drugih, a po svemu sudeći, nisu živi! Ovo katastrofalno stanje jepotreslo pola regiona, a mi se pitamo šta se to dešava sa azilima, zašto su dopustili da stvari krenu po zlu, zašto su dozvolili da ovo ode tako daleko? Zar u azilu ne bi trebale da se zbrinu životinje, da im se olakšaju dani do udomljenja? Zaista pomislimo da je macama i kucama bolje na ulici nego u azilu… Jer kada ugledamo ovakve fotografije, stegne nam se srce! Loše je, zaista je loše!

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Naše pitanje je, kada su se azili pretvorili u pakao za životinje? Često se dešava da vlasnici ljubimaca svoje prijatelje ostavljaju u azilu kada ostari ili kada postane višak. Da li oni razmišljaju o tome kako će dojučerašnji član porodice da opstane i preživi u takvim uslovima? Povodom brojnih optužbi, napisana je i peticija Zahtijevamo bolje uslove za život pasa u Azilu na Hreši čiji je autor Jelena Petrović.

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

– Postoje pouzdani izveštaji očevidaca, potkrepljeni fotografijama, da se više od 50 psa drži u nehumanim uslovima, bez adekvatne hrane, vode i veterinarske pomoći, da se brojni psi drže u malim kavezima, među živim psima nalaze se leševi. Nadalje, postoje izvještaji da svaki nečistokrvni pas, kojeg uhvate, biva ubijen, a da se rasni pse kradu od vlasnika, a potom naplaćuje otkupnina za njih.

Ubijali su pse. I zdrave, i bolesne… – jednostavno su ih pobili.Kakav je ovo svijet i kakvi smo svi mi kada se ovo…

Gepostet von Eyes of an Angel am Samstag, 29. August 2020

 

 

– Tražimo da se provede puna istraga i da lokalne vlasti osiguraju novac neophodan za normalan rad prihvatilišta. U prihvatilištima moraju da se poštuju norme, psi moraju imati osiguranu svežu vodu i hranu, higijenski uslovi se moraju očuvati, neophodno je prisustvo veterinara, te na koncu pse treba nuditi na udomljavanje. Ova situacija je izazvala negodovanje i izvan BiH i očekujemo primenu EU standarda u oblasti zaštite napuštenih životinja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONAČNO! Holandija ZATVARA farme kuna koje se uzgajaju zbog krzna!
Sledeći tekstIZBACILI PSE IZ VOZILA I OSTAVILI IH NASRED PUTA: Nadležne službe OPET zakazale!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime