Naslovna VESTI PSI MONA: nekada kostur na nogama, danas lepotica! (VIDEO)

MONA: nekada kostur na nogama, danas lepotica! (VIDEO)

0
mona pas

Sredinom decembra stigla nam je poruka sa molbom da objavimo priču o psu koji je bukvalno bio živi leš. Mršava, izgladnela, pojavila se u ulazu jedne zgrade sa ogrlicom oko vrata. Nekoliko stanara zgrade sa našom čitateljkom Anom, koja nam je i javila za slučaj ovog psa, organizovalo se i pomoglo nesrećnoj kuci koja je na sve što je zadesilo imala i svežu ranu na stomaku od sterilizacije.

Jedino što može da se zaključi jeste da je neko ovog psa izbacio napolje i to u momentu kada se oporavljala od operacije. Strašno i tužno u isto vreme, ova priča je mnoge ostavila u neverici, da neko može da bude toliko surov da napusti i izbaci psa u sred zime i to neposredno nakon hirurške intervencije. Ipak, dobri ljudi su joj pomogli a žena kod koje je na kraju ostala u privremenom smeštaju se veoma potrudila oko nje. Nega, kvalitetna hrana i mnogo pažnje i ljubavi, kao i uvek, učine čuda. Upravo zbog toga, Mona, kako su joj dali ime, sada je jedna prava lepotica.

mona pas

SEĆATE LI SE ŽIVOG LEŠA IZ MLADENOVCA: Ovo je sada taj pas, NEKADA TUŽAN, a danas PRELEP!

Sa nekadašnjih 6 kilograma, Mona je stigla na punih 13kg, juri, skače, trči i obožava ljude. Pored svega, noga koja je bila povređena i koju nije koristila u prvo vreme, što zbog lošeg opteg stanja što zbog povrede, u međuvremenu se uz pomoć veterinara i nege, oporavila, pa je Mona sad normalno koristi bez ikakvih posledica i vidljivih promena.

mona pas

ZATVORIO JE OČI ZAUVEK: Pas koji je upucan u Zaječaru – IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU! (VIDEO)

Slike govore milion reči, a njen osmeh je sada ono što krasi ovog prelepog psa. S obzirom da se oporavila, došlo je vreme da se nađe stalni dom za Monu. Ukoliko mislite da možete i želite da pružite dom ovoj lepotici, javite se Ani na broj telefona 060 70 98 747.

Nadamo se da će joj se sreća osmehnuti i da će zadržati svoj osmeh do kraja života uz ljude koji će je obožavati!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZOOPLANET NIŠ: pomoć za 132 životinje! (VIDEO)
Sledeći tekstPAS BLIZANAC: Džastin Timberlejk i Džesika Bil pronašli svoje pseće dvojnike

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime