Naslovna VESTI PSI Niko ne zna kako je ova nemačka doga uspela da se popne...

Niko ne zna kako je ova nemačka doga uspela da se popne na drvo! (VIDEO)

0
nemačka doga petface

nemačka doga: Vatrogasna služba Kentakija je prošlog vikenda imala i više nego interesantan zadatak. Zadatak koji će duuuuugo pamtiti. U pitanju je spasavanje nemačke doge sa drveta. Da, da…dobro ste pročitali, sa drveta.

Pročitajte još: POTPUNI HIT: U akciju „Spasimo ovu mačku“ uključeno 12 ljudi i 3 vozila!

Deveti april je za vatrogasce u Luisvilu, u državi Kentaki počeo kao i svaki drugi dan. Tako je bilo sve dok nije usledio jedan telefonski poziv koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Naime, oni su kontaktirani kako bi intervenisali u jednoj krajnje neobičnoj situaciji. U pitanju je jedna nemačka doga koja se nalazi na drvetu i ne može da siđe.nemačka doga petface

Pročitajte još: HRVATSKA: 12 godina Benito je bio vezan za drvo! Sada je spasen i traži dom!

Kako su i sami naveli na svojoj Facebook stranici, dok su išli na prijavljenu adresu, svi su bili „pomalo skeptični“. Kada su došli na lice mesta, odmah su se uverili da se ne radi o šali. Na drvetu je zaista bila nemačka doga, koja teži čak 120 kilograma.

nemačka doga petfaceU pitanju je ženka Kora, koja ne samo da je uspela da preskoči ogradu dvorišta u kojem živi sa svojim vlasnicima, već je i uspela da se popne na drvo. I ne samo to. Ova nemačka doga avanturističkog duha, uspela je da se popne na granu koja se nalazi na šest metara udaljenosti od zemlje.

Usledilo je pravljnje plana spasavanja:

Prvobitno smo mislili da psu stavimo pojas za spasavanje i da ga nateramo da prati svog vlasnika, kako bi sam sišao sa drveta.

Pročitajte još: UPOZNAJTE ARGENTINSKU DOGU!

nemačka doga petfaceBudući da se takva zamisao nije pokazala obećavajućom vatrogasci su prešli na plan B. Oni su čekali Koru čekali sa sigurnosnom mrežom ispod drveta. Deo ekipe se popeo na drvo i postavio psu oko vrata pojas. Prilikom pada, ovog psa je dočekala mreža, tako da je silazak niz drvo protekao prilično bezbolno.

Srećom, ova situacija se dobro završila. Jedino što bi svi voleli da znaju je kako ovom psu pošlo za rukom da se popne na drvo. Nažalost, to nikada nećemo saznati.

Pogledajte i VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIvana je pronašla rotvajlera – da li je nekome nestao?
Sledeći tekstPalmerston je bio napuštena maca sa ulice, a danas „radi“ u Ministarstvu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime