Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Namučeni nemački ovčar, Azra, spašena od Roma traži DOM!

KRALJEVO: Namučeni nemački ovčar, Azra, spašena od Roma traži DOM!

1
Nemački ovčar petface

Nemački ovčar po imenu Azra preživela je, možemo reći, PAKAO u svom dugom životu. Nikada nije imala ljubav, dom, nežnost.

– Ona je predivna jedna gospođa. Dali smo joj ime Azra. „Vukli“ su je Romi, a ona ih je verno i u stopu pratila, za Petface priča Danijela iz Kraljeva.

Kada su je ti, prvi „vlasnici“ napustili – Azra je završila u azilu. Sterilisana je, ali je njen oporavak bio težak i naporan.

Pročitajte još:
Nemački ovčar, sa slomljenom nogom, 10 dana leži na grobu preminulog vlasnika!

– Opet su je uzeli Romi. Tada doživljava još veći pakao od svog života jer su joj sipali alkohol u uši. Pretpostavljamo da je imala neki problem sa ušima, pa su oni na taj način hteli da ga reše. Samo su napravili veći, kaže nam Danijela.

Nemački ovčar petface

A onda su je i oni napustili. Ostala je sama, na ulici, sa upalom ušiju, zagnojenom ranom od sterilizacije, u užasnim bolovima.

– Sreću u nesreći je imala kada ju je pronašao naš sugrađanin i prijatelj, Jovica. Doveo ju je kod nas. Odmah je dobila terpaiju zbog upala koje je imala, veterinar je uradio reviziju rane,.. priča Danijela.

Iako Azra ima 5,6 godina, iygled kao daleko stariji nemački ovčar. Pakao od života u kojem je živela ostavili su posledice po njen izgled.

Pročitajte još:
„Pseći rasizam“: Ši cu i špic na listi agresivnih pasa!

– Ona je predivna pored svega. Kada je imala najveće bolove, nije se čula.. Ona je prepametna i umiljata duša.. Ali niko je ne želi.. Mi smo joj pružili privremeni dom, ali za nju bi idealno bilo da bar starost provede u miru u nekom svom domu. Mnogo voli da šeta i veoma je poslušna. Ona samo traži ljubav, dom. Molimo vas pomozite nam da joj to i nađemo, za kraj razgovora rekla je Danijela.

Ukoliko želite ili znate nekoga ko želi da mu nemački ovčar bude kućni ljubimac, kontaktirajte Danijelu na njenom Facebook profilu. Pomozimo zajedno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako objasniti maci da joj NIJE mesto u kuhinji?
Sledeći tekstVRDNIK: Psi bačeni u rupu sa leševima životinja. Daniela uspela da ih izvuče žive!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime