Naslovna VESTI PSI Kristina: Pomozite mi, Donu su ponovo uhvatili šinteri!

Kristina: Pomozite mi, Donu su ponovo uhvatili šinteri!

5
šinteri petface

Šinteri su je uhvatili po treći put, molim vas pomozite mi, ovako je glasila poruka Kristine Vasović iz Čačka koja je stigla juče u redakciju Petface-a. Očajna Kristina ima samo jednu želju, da šinteri oslobode „njenu“ omiljenu drugaricu.

– Dona je ženka mešanac staforda, nekad vlasnički pas koji je završio na ulici zbog neodgovornih vlasnika. Nisu vodili računa o njoj, čim je završila na ulici, objašnjava nam Kristina.

Kako nam priča ova Čačanka, Dona je bila na ulici u kraju, negovana i obožavana od strane komšija. Jako pametna, deca su je obožavala, svaki dan su joj kupovali granulice. I ona je njih volela.

Šinteri su je juče uhvatili treći put za mesec dana. Moram da je izvadim odatle, po treći put, i nađem joj dom zauvek, priča nam Kristina.

Od 13. juna Kristina je Donu dva puta spasila iz „Avenije Mb“ u Vrnjačkoj Banji. Od tada, šinteri se vraćaju po nju i treći put.

– Da je nisam izvadila ubili bi je sigurno. Sama sam u ovome potpuno, jer su mi vrata Udruženja kojima sam se obratila za pomoć zatvorena. Kažu, „ne mogu još i o njoj da vode računa i da ih ona ne zanima, da se snadjem sama“, dodala je Kristina.

Zato nas je zamolila da objavimo priču o ovom, možemo reći, psu sa najmanje sreće. Kristina želi samo jedno – da Donu spase iz šinteraja i nađe joj dom zauvek, kako se ne bi vraćali po nju. OPET.

šinteri petface

Kristina napominje da je Dona isključivo neodgovornošću svojih vlasnika ostala na ulicu.

– Bila je vlasnički pas, jer je negovana, ima ogrlicu. Čipovana je, ali podaci o vlasnicima ne postoje u bazi podataka. Sada je čipovana na jednu ženu iz Udruženja iz Čačka, rekla nam je Kristina.

Kristina je, kako navodi, „sama u ovome“.

– Najviše mi je žao što sam sama u ovome, retko ko je hteo da mi pomogne osim dvoje ljudi. Oni su sa mnom išli u Vrnjačku Banju oba puta. Jako sam im zahvalna, navela je Kristina.

Njen apel vam sada i mi prenosimo. Ukoliko želite Donu ili znate nekoga ko bi je želeo, kontaktirajte Kristinu u inbox njenog Facebook profila.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li je ovo najtužnija mačka na svetu? (FOTO)
Sledeći tekstTara, mačka heroj, spasila dečaka pa dobila nagradu “Pas heroj”!

5 KOMENTARA

    • ма браво паметнице, а шта мислиш? шта постижеш тим коментарима? боље помози него што паметујеш.

  1. Zato sto je nemamo gde . Niko nece da cuva psa bez novca! Jedini spas bi bio kad bi se neko javio da je usvoji! Inace prelepa je,prepametna,negovana ..

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime