Naslovna VESTI MAČKE NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

0

Život životinja u skloništima vrlo je težak i usamljen, i one uvek izgledaju tužno i depresivno. Ali, kada napokon nađu novi dom pun ljubavi, njihova sreća i zadovoljstvo ih učine neprepoznatljivima

Videvši video na Instagramu, priču o mačku po imenu Bruce Willis a koji je podelio „Animal Humane Society“ iz Minnesote, Sandra se odmah zaljubila u njega. Ulični mačak živio je na ulici oko 7 godina, bio je zapušten, pun ožiljaka i izgledao tužno i umorno, zbog teškog i grubog života. Samo je on znao kroz šta je sve prolazio kao ulična mačka, jer zime u Minnesoti su oštre, a temperature vrlo niske.

Ne ideš ti nigde! Ovaj preslatki pas redovno SPREČAVA vlasnika da ode na posao! (VIDEO)

Sandra je znala da pravila najma stana u kojem je živela ne dozvoljavaju držanje kućnih ljubimaca, ali toliko ju je ganula njegova priča i tužne okice, da je otišla u sklonište u kojem se Bruce nalazio. Kada ga je videla uživo, kako pokunjeno sedi u maloj sobici sam, to joj je slomilo srce i znala je da ga ne može ostaviti tu i da mu mora pomoći. Molila je svog stanodavca da napravi izuzetak i dopusti joj da mačka dovede kući, na šta je stanodavac na svu sreću pristao, i sve je postalo stvarnost. Bruce je napokon postao njen.

 

Već sledećeg dana je otišla po njega. Bila je svesna da briga o njegovom zdravstvenom stanju može biti prilično skupa, ali je razvila tako snažnu vezu i ljubav prema gospodinu Willisu, da ga nije mogla, niti želela ostaviti tamo.

 

LJUDE JE IZBEZUMIO PAS KOJI VUČE MAČKU a onda su SHVATILI da nije sve kao što izgleda! (VIDEO)

Dovela ga je u svoj stan i pustila da istražuje. Sandra veruje da je odmah znao da je kod svoje kuće. Do tada nikada nije videla sretniju mačku. Šetao je po stanu, a zatim legao i počeo da prede. To je bio prvi put da to radi otkako je sklonjen s ulice. Iz dana u dan više se opuštao, igrao sa igračkama i uživao u svojim omiljenim poslasticama, baš kao pravi gospodin. Izležavao se po kući i često spavao u Sandrinom krilu, kao da je od rođenja bio kućni mačak.

Otkako je udomljen, zdravlje gospodina Willisa je puno bolje. Oči su mu se pročistile, usta su zaceljena i izgleda mnogo zdravije i srećnije. Stari ulični mačak postao je neprepoznatljiv nakon udomljenja. Još uvek pomalo izgleda tužno, ali takav mu je izraz i to je do njegovog neodoljivog šarma. Bruce je postao srećan i zadovoljan mačak.

Ovo je divan i inspirativan primer kako malo ljubavi i pažnje mogu učiniti čuda u životu odbačene životinje i zašto je bolje usvojiti mačku, umesto kupiti. Usvojena životinja mnogo je zahvalnija i privrženija, a pomoći, spasiti i udomiti uličnu ili napuštenu životinju, svima bi nama trebao biti imperativ i cilj!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAGEDIJA: Uginuli skoro svi kitovi koji su se nasukali na severu Irske! (FOTO)
Sledeći tekstSKANDALOZNO: Majmuni vezani lancima i zlostavljani zbog kokosovog mleka! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime