Naslovna VESTI PSI NESNOSAN PRELOM KIČME: Niko nije verovao da će ovaj pas prohodati… (VIDEO)

NESNOSAN PRELOM KIČME: Niko nije verovao da će ovaj pas prohodati… (VIDEO)

0
nesnosan prelom kicme petface

Imao je težak prelom kičme i ovu povredu je bilo teško sanirati. Ipak su po njega došli ljudi koji se nisu predali do poslednjeg znaka nade da će se otkloniti problem i da će se sve rešiti kako treba. 

Plašili su se da pas možda neće prohodati i da je to još jedan u nizu neudomljenih pasa, međutim…

PROČITAJTE I:

STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE I ZANEMARIVANJE: Pas na kratkom lancu, u Beogradu, živi u poljskom toaletu! (VIDEO)

-Znale smo da možda neće hodati, da je to možda još jedan u nizu neudomljivih, ali bio je dovoljan jedan pogled na fotografiju ovog malenog bića, nepokretnog, na golom betonu, da odlučimo, objašnjavaju iz Udruženja Zoi iz Busija na svom Fejbuk nalogu.

Bilo je teško, bilo je mučno za sve, a najviše za ovog psa, ali su uspeli da prebrode sve ove nevolje. Pas je sada srećan i to svedoči ovaj video:

-Neizmerno sam zahvalna Sanji što je prihvatila da ga smesti kod sebe, dok ja ne napravim mesta. Kod mene su dolazili novi, a Mogli je rastao i oporavljao se kod Sanje, navodi Svetlana iz Udruženja Zoi iz Busija na Fejsbuku.

Srećni smi, zaista jesmo, kada je ovakav slučaj u pitanju, divimo se ljudima koji su uspeli da oporave psa. Oni su bili uz njega kad god je to bilo potrebno i sve su činili kako bi ga zaštitili i pružili mu ljubav.

Pa ovo je čudo!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE I ZANEMARIVANJE: Pas na kratkom lancu, u Beogradu, živi u poljskom toaletu! (VIDEO)
Sledeći tekstSAVETI ZA ODRŽAVANJE DOMA ukoliko živite sa STARIJIM PSOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime