Naslovna VESTI MAČKE Nestašluk mačke Ejs: Vatrogasci je spasili iz odvodne cevi!

Nestašluk mačke Ejs: Vatrogasci je spasili iz odvodne cevi!

0
nestašluk petface

Mačići su po prirodi stvorenja koja često, za sekund, naprave neki nestašluk jer vole da se penju na visoko drveće i krovove.

U pojedinim državama, kakva je Amerika, zbog toga se čitava zajednica podigne na noge – sve za dobrobit životinja. Jedna od takvih situacija desila se kada se maleno, crno-belo mače zaglavilo u odvodnoj cevi, pa su je spasavali ni manje ni više nego vatrogasci.

nestašluk petface Kada su ljudi u kancelariji jedne poslovne zgrade primetili mače na krovu u blizini otvora odvodne cevi, odmah su pozvali spasioce u pomoć, ne želeći da se mače povredi ako upadne u cev. Jedan od spasilaca odmah je poslat na zadatak, ali dok je žena stigla do tamo, mače je već upalo u odvod.

Pročitajte još: BRAVO: Vatrogasci spasili mačku iz kuće koju je zahvatio požar!

Tu počinje prava komplikacija! Već tada je bilo jasno da će biti neophodna pomoć vatrogasaca. Fanstastičan tim se priključio i bacio na spasavanje mačića. Čim su stigli, tražili su mesto u cevi gde se sakrilo. Nažalost, zavuklo se prilično nezgodno, gde nije baš bilo moguće dohvatiti ga. Tu je na scenu stupila kreativnost tima. 🙂

nestašluk petface
Vatrogasna služba je na osnovu iskustva savetovala da je jedina šansa da mače bude spaseno da mače poguraju kroz odvodnu cev veoma blagim pritiskom vatrogasnim crevom, a da je neko dočeka sa druge strane. Upalilo je! 🙂 Mače je iskliznulo iz cevi pravo u šake spasilaca, nepovređeno, ali zbunjeno. Bilo je staro oko 4 nedelje.

Pročitajte još: ZRENJANIN: Vatrogasci spasili mačku koja se zaglavila u oluku!

Rešili su da je nazovu Ejs, jer je to bio naziv poslovne zgrade iz koje je bila spasena. Iako je bila u blagom šoku zbog načina na koji je bila spasena, ona je zapravo bila u odličnom raspoloženju. Međutim, njena mama nigde nije pronađena u blizini. Tim spasilaca je takođe savetovao ljude iz okruženja da stave specijalnu ogradu, kako drugi mačići ne bi došli u istu situaciju.

cicka-1Slatka i nestašna Ejs čeka na usvajanje. Veselog je karaktera, tako da niko ne sumnja da će naći dom po meri. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOTVOREN PRVI PSEĆI VRTIĆ: Prostire se na 500 kvadrata, a psima pruža sve – od poslastica do učenja!
Sledeći tekstBEOGRAD: Štene CRNI sa Banovog Brda hitno traži dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime