Naslovna VESTI PSI Dok se borila sa leukemijom izgubila je svog psa i mislila je...

Dok se borila sa leukemijom izgubila je svog psa i mislila je da ga više NIKADA NEĆE VIDETI! (VIDEO)

0
nikada nece videti petface

Verni pas se ponovo sreo sa svojom omiljenom osobom koja nikada nije prestala da ga traći, iako je nestao pre dve godine.

Priča o tome kako su pronašli jedno drugo je neprevaziđenog epskog karaktera.

NAŠ NAKLON DO PODA: Upoznajte Jovicu (27) koji brine isključivo o INVALIDNIM PSIMA!

Haski je prvi put došao u život Kamerun Mares u trenutku kada joj je trabala najveća ljubav i najvernije društvo u životu.

Mares je bila na lečenju zbog jednog oblika leukemije. Tek kada je počela dobijati hemoterapiju, u leto 2013. godine upoznala je mladog psa i odlučila da on postane deo njene porodice.

nikada nece videti petface

Nazvala ga je Semper Fidels ili kraće, Semper.

-Uvek mi je bio veran, rekla je Mares, dodajući da se nešto dogodilo, pa su se razdvojili.

Tokom 2016. godine Mares je morala otići u Kaliforniju iz Floride na dalje lečenje, a njen cimer je za to vreme pristao da se brine o Samperu. Ali Mares je dobila poziv koji nije očekivala, bila je to potresna informacija, da je Samper nestao.

Kada se vratila, svuda je tražila Sampera. Kada je morala da se odseli u Kaliforniju zvala je sva moguća skloništa i prihvatne centre u Floridi.

-Već godinu dana, nastavila sam da ga tražim, dok nisam u Kaliforniji delim letke, zovem sva moguća društva i tražim na svim mestima. Objavila sam na svim mogućim stranicama i društvenim mrežama priču o njemu i samo sam čekala poziv, rekla je Mares.

nikada nece videti petface

Bila je zabrinuta i bolesna, a sve više joj je rastao strah za njenog psa. Tada je Mares odlučila da napravi još jedan korak, unajmila je privatnog detektiva Anu Kampos da joj pomogne da pronađe svog psa.

-Odmah smo se odlučili da proverimo sve čipove pasa kako bismo videli da li je možda neko udomio Sampera i upisao svoje ime uz njegov čip. I tako smo videli da je jedna žena prijavila da je Samper kod nje, navodi privatni detektiv Ana Kompos.

NEVEROVATAN PAS: Sam se povredio i sam otišao veterinaru! (VIDEO)

Očigledno drugi centar za čipovanje pasa nije proverilo da li čipovani pas ima svog vlasnika, napravila je taj propust. Kompos je saznala da je neko kupio Sampera na sajtu za prodaju za 200 dolara i zbog toga se nije pojavljivao na internetu uprkos pretrazi.

Konačno, pre neki dan je Samper vraćen Maresovoj, i pas i Mares su bili obuzeti emocijama. Tekle su im suze od uzbuđenja i radosti što su ponovo zajedno.

-Mogućnost da spojim ovo dvoje prijatelja je za mene bilo najbolji posao koji sam imala i uradila, rekla je Kampos.

Samper se vrlo dobro oseća u društvu svoje vlasnice, uz duge šetnje oko svog susedstva u Kaliforniji, deluje lekovito na svoju vlasnicu.

Sada će vlasnici borba sa leukemijom biti mnogo lakša samim tim što ima svog prijatelja, stalnu podršku i ljubav uz sebe u svakom trenutka.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU nekoliko gradova OSTAVLJENI PSI na sličan način i u identičnom zdravstvenom stanju!
Sledeći tekstKoliko je stara mačka u ljudskim godinama IZRAČUNAJTE SAMI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime