Naslovna VESTI PSI U nekoliko gradova OSTAVLJENI PSI na sličan način i u identičnom zdravstvenom...

U nekoliko gradova OSTAVLJENI PSI na sličan način i u identičnom zdravstvenom stanju!

0
ostavljeni psi petface

U ponedeljak uveće, RSPCA je dobila poziv za četiri psa koji su napušteni u Vale Belvoir, u Engleskoj. Svi psi su bili u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, a spasioci su se čudili kako je neko dopustio tako nešto u ovoj zemlji. Nedugo nakon toga, dobili su poziv za još sedama pasa koji su ostavljeni u Norfolku, u Engleskoj, približno u isto vreme kao i prva grupa pasa.

Druga grupa pasa bila je u istom, strašnom stanu u kojem je pronađena i prva grupa, a ono što je bilo interesantno i što spasioci nisu želeli da prihvate kao slučajnost, jeste rasa pasa, njufaundlends, način na koji su ostavljeni i zdravstveno stanje, zapuštenost u kojoj su pronađeni. Sve je ukazivalo da to nije sasvim slučajno.

Ovi psi izgledali su kao “gomila krpa”, dok im spasioci nisu promenili živote!

-RSPCA ne pronalazi često pse ove rase, pa je malo verovatno da je to slučajnost, a naročito što se sve desilo istog dana, rekao je Den Astilberi inspektor u RSPCA.

ostavljeni psi petface

Pse je prihvatilo sklonište, a svi u skloništu su bili šokirani koliko su psi bili prljavi i zapušteni.

-Oni su tako divni i prijateljski nastrojeni psi, oni zaslužuju da budu ušuškani i pažljivo nadgledani. Trudićemo se da pronađemo dom za sve pse, nećemo odustati od njih, navela je Kejt Buris inspektorka u RSPCA.

Kada su psi pregledani i smešteni u sklonište, trebalo ih je ošišati kako bi im sklinuli ogromno i ućebano krzno koje su nosili na sebi.

SUBOTICA: Bobi pas u tranformaciji dana – od pakla do raja! (FOTO)

Lokalni frizeri za kućne ljubimce dobrovoljno su pomogli ovim psima, od kojih je jedan imao 16 kilograma krzna viška na sebi.

-Bio je to pravi timski zadatak da se ovi psi očiste i srede, rekla je Buris.

Kao što je rečeno i učinjeno je, svaki od pasa je sada izgledao potpuno drugačije i mnogo srećnije nešto što su izgledali kada su došli u sklonište.

ostavljeni psi petface

-Ne znamo zvanično da li su događaji, ali sumnjamo na to, naveli su iz RSPCA.

Ovi psi su imali sreće, naišli su na ljude koji su hteli da im pomognu i nisu želeli da ih ostave, ali sumnja i dalje ostaje da su priče pasa povezane.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEUTANAZIJA je bila zakazana, ali je neko doleteo AVIONOM da ga udomi!
Sledeći tekstDok se borila sa leukemijom izgubila je svog psa i mislila je da ga više NIKADA NEĆE VIDETI! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime