Naslovna VESTI PSI NIKAKO DA NAUČI – Napao bodljikavo prase pa se odmah pokajao!

NIKAKO DA NAUČI – Napao bodljikavo prase pa se odmah pokajao!

0
Pas nikako da nauči

Tor je trogodišnji pas koji nikako da nauči neke stvari. Nisu sve životinje prijateljski raspoložene, igra nije opcija za svakoga koga sretne, niti se svako predaje bez borbe…

Pas nikako da nauči

Adriano Bertoline, vlasnik Tora je jednog jutra pronašao svog ljubimca u veoma lošem stanju. Odmah mu je bilo jasno šta se dogodilo. Tor je imao „bliski susret“ sa bodljikavim prasetom. Rezultat: stotine bodlji po licu, nosu, vratu, obrazima, ustima, jeziku ali i drugim delovima tela.

Pročitajte i ovo: PREOKRET U PRIČI KOJA JE UZNEMIRILA SRBIJU

Međutim, Adriano, otac četvoro dece je nezaposlen i odmah je shvatio da neće moći da plati veterinarske usluge koje bi njegovog ljubimca oslobodio muka u kojima se nalazio. Zbog toga je poslao molbu preko društvenih mreža: „Jutros sam našao mog psa ovakvog. Molim vas, da li ima neka klinika ili veterinar koji može da pomogne. Ne mogu da platim.“

Pas nikako da nauči

Ubrzo se javio gradski odbornik Hoze Roberto Apolari, koji je veterinar i ponudio pomoć za Tora. Primio ga je u u svoju kliniku i posle nekoliko sati delikatne intervencije, oslobodio nestašnog psa bolova i muka. Potom je Tora vratio zahvalnim vlasnicima.

Pas nikako da nauči

Pročitajte i ovo: MOKRO I BLATNJAVO – HVALA! – Zahvalio se čoveku koji ga je spasao iz poplave

Afričko bodljikavo prase izgleda simpatično i atraktivno sa svojim dugačkim bodljama. Međutim, kada se nađe u opasnosti nije ni malo simpatično. Verovali ili ne, ova životinja u samoodbrani velikom brzinom „ispaljuje“ ove bodlje. Ovo efikasno oružje obeshrabri gotovo sve predatore.

Pas nikako da nauči

Tor je sada ponovo u svom domu. Njegov vlasnik je i dalje zabrinut jer je ovo već drugi put tokom ove godine da je ovaj nestaško nastradao u susretu sa bodljikavim prasetom. Čini se da Tor nikako da nauči.

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREOKRET U PRIČI KOJA JE UZNEMIRILA SRBIJU
Sledeći tekstNEĆE UMRETI SAM – Udomila psa obolelog od raka kako ne bi umro sam u azilu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime