Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Sajlom izvukli psa iz rupe, duboke 4 metara!

NOVI SAD: Sajlom izvukli psa iz rupe, duboke 4 metara!

0
NOVI SAD petface

Pričom idemo u 2014. godinu i grad NOVI SAD, grad u kome žive hrabri ljudi i veliki ljubitelji životinja. I upravo oni su pomogli psu, koji je upao u rupu duboku između 3.5 i 4 metara! Iako nas od ove priče deli više od dve godine, želeli smo da se podsetimo kako svako od nas može učiniti nešto za nesrećne životinje!

– Na snimku se čuje koliko je pas uzmeniren i koliko vapi samo da izađe napolje. Pozvali smo vatrogasce koji nisu želeli da pomognu, pa smo rešili da preuzmemo stvar u svoje ruke, rekli su iz novosadskog Udruženja „SPANS“.

VIDEO: Izvukli psa iz rupe duboke 60 metara!

Tada su došli na ideju da spuste sajlu i pokušaju da izvuku psa. Ono što ih je ostavilo bez reči je činjenica da je pas SHVATIO da žele da mu pomognu i sam zagrizao sajlu!

– Ovaj pas je ŽIVO BIĆE KOJE RAZUME SVET OKO SEBE. Shvatio šta pokušavamo, zagrizao je sajlu i krenuo ka vrhu. Uz našu pomoć i njegovu želju – mic po mic – podupiravši se svojim telom, stigao je do vrha gde smo ga dočekali i prigrlili. Tresao se i bio je potpuno mokar, kažu iz ovog novosadskog Udruženja!

Odmah su ga pregledali i ustanovili kako nema vidljivih povreda.

SARAJEVO: Prešao 200 kilometara kako bi spasio psa iz bunara!

– Pio je vode, jeo je i zaspao u našem autu, kažu za kraj!

I ne bismo ništa dodali – sem HVALA VAM ŠTO OD TADA NE PRESTAJETE DA ČINITE DOBRO ZA NAŠE ŽIVOTINJE! Pas je u međuvremenu UDOMLJEN!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.