Naslovna VESTI MAČKE NOVO IŽIVLJAVANJE U NIŠU: Pucano u mačku iz vazdušne puške

NOVO IŽIVLJAVANJE U NIŠU: Pucano u mačku iz vazdušne puške

0
mačka pogođena dijabolom

Nedavno je u Nišu zabeležen još jedan slučaj pokušaja ubistva životinje. Ovaj put na meti, još neidentifikovane osobe, se našla mlada mačka Devojčica.

mačka pogođena dijabolom

O Devojčici se već dve godine brine Maja. Živela je u naselju Šljaka kod vojnog aerodroma. Slobodno je ulazila i izlazila iz dvorišta a kao najbolje prijatelje ima dva psa.

BORBA ZA ŽIVOT: Bebe iz horor dvorišta i dalje u životnoj opasnosti!

Prošle nedelje, Maja je čula bolno mjaukanje iz šupe koja se nalazi u dvorištu i pošto je pretražila prostoriju pronašla je Devojčicu sakrivenu u jednoj torbi. Čim je uspela da je izvadi primetila je da maci visi prednja desna noga i da ima veliku krvavu ranu.

mačka pogođena dijabolom

Devojčica je odnesena kod veterinara i pošto je rana očišćena urađeno je rendgensko snimanje. Na snimku se jasno uočavala dijabola koja je smrskala deo kosti. Devojčica je primila odgovarujeće terapije i dogovorena je operacija.

mačka pogođena dijabolom

MUKE PO BRKICI – Ovaj mačak živi u nadi da će ga neko voleti!

Nekoliko dana kasnije, pošto je otok nestao urađena je hirurška intervencija. Nažalost, maci je kost morala biti skraćena za gotovo dva centimetra ali uspešno se oporavlja. Kada kost bude zarasla, sledi joj još jedna operacija u kojoj će se izvaditi šipka koja joj je implantirana kako bi se sanirala povreda.

mačka pogođena dijabolom

Maja je odmah prijavila slučaj policiji ali za sada nema izveštaja da je osoba koja puca po naselju identifikovana. Policija verovatno čeka da dođe do neke veće nesreće kako bi ozbiljnije pristupila rešavanju ovog slučaja. Otprilike kao i u slučaju bezumne prebrze vožnje po centralnim ulicama u kojoj su nastradili nevini prolaznici. Svi treba da znaju, a policija na prvom mestu: onaj ko puca u nedužne životinje lako može da odluči da puca na decu i ljude.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBORBA ZA ŽIVOT: Bebe iz horor dvorišta i dalje u životnoj opasnosti!
Sledeći tekstSTRAŠNA I TUŽNA SLIKA: Mrki se bori za život.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime