Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Nutricionista za ljubimce!

Nutricionista za ljubimce!

13
natural trainer hrana

Šta radite kada se ugojite, nemate vremena da se posvetite pripremi zdrave hrane ili imate neki problem za koji sumnjate da je uzrokovan ishranom? Konsultujete stručnjaka, koji vam se u potpunosti posveti i otkrije koje namirnice treba da izbegavate, a koje da jedete u izobilju!
Setimo se situacije u kojoj se našao naš najbolji teniser Novak Đoković! Od kada je iz ishrane izbacio gluten, oseća se mnogo bolje i samouvereno vlada svetskim teniskim tronom…
U velikoj meri iste ili slične probleme u vezi sa ishranom imaju u kućni ljubimci. Međutim, oni nemaju načina da nam to i saopšte…
Kako pravilnom ishranom osigurati zdravlje svog mezimca i omogućiti mu dug i srećan život? Ako se vi niste zapitali, neko je to učinio za vas! Naši stručni prijatelji iz Trainera! Oni su, do najsitnijih detalja, istraživali kako da pomognu svakom ljubimcu da zadovolji specijalne zahteve ishrane. Proizvodi su napravljeni tako da obuhvataju fizičke, prehrambene, ekološke, emocionalne, kao i specifičnosti svakog ljubimca.
Holistički princip je osnovna vodilja pri formulisanju ove vrhunske hrane. Kao što se holistička medicina detaljno bavi potrebama čoveka, tako se i Trainer postarao da naši prijatelji među životinjama kroz hranu dobijaju materije koje sprečavaju ili pomažu pri lečenju, i što je još važnije da promovišu zdravlje.
Kako bi se ispunili i najistančaniji zahtevi pasa i mačaka, Trainer je razvio tri linije proizvoda: Personal Trainer, Trainer Fitness i Trainer Natural.

Personal Trainer za pse

personal trainer hrana za pse petface

Vekovima unazad ljudi govore da su im psi najbolji prijatelji. Prijateljstvo se pokazuje ljubavlju i saosećanjem, a problemi prijatelja postaju i naši lični problemi! Dozvolite svom mezimcu da vam se požali!
Najočiglednija razlika među psima je njihova rasa i veličina, ali postoje i karakteristike koje ćete saznati ako malo bolje osluškujete šta vam ljubimac govori. Preosetljivost pojedinih organa, različito životno okruženje i količina stresa, nivo fizičke aktivnosti, gojaznost kao i mnoge druge karakteristike, čine vašeg psa drugačijim od ostalih.
Personal Trainer hrana pažljivo je formulisana tako da zadovolji jedinstvene potrebe vašeg ljubimca. Pravilna ishrana pasa u fazama oporavka, onih sa predispozicijama osetljivih bubrega, osetljivih creva, gojaznih pasa i štenaca više ne mora da bude problem vašeg ljubimca, pa tako ni vaš!

 

Natural Trainer za psenatural trainer hrana za pse petface

Svaki nutricionista reći će vam da u tanjiru od namirnica uvek treba imati nešto žuto, nešto crveno i nešto zeleno, kako biste održali svoje zdravlje i vitalnost tokom celog života. Ovom logikom vodili su se istraživači i stručnjaci dok su formulisali Natural Trainer! Iz tog razloga razvijene su tri linije hrane: žuta, crvena i zelena, u zavisnosti od potreba pasa.
Kao i ljudima i njima je neophodna raznovrsna ishrana. Međutim, ukoliko nisu prilagođeni njihovom istančanom ukusu, nikada pse nećemo naterati da ih pojedu. Natural Trainer je našao način da do organizma vašeg psa dođu hranljivi sastojci kojih ima u jabuci, pirinču, aloe veri i to tako da će i najprobirljviji pas naći nešto po svom ukusu!
Natural Trainer je linija konzervirane i suve hrane koja će redovnom konzumiranjem obezbediti vašem psu zdravlje i vitalnost tokom celog života.

 

Fitness Trainer za pse

fitness trainer hrana za pse petface

Fitness Trainer hrana drugačija je od ostalih po svom neobičnom sastavu. Ovi proizvodi sadrže meso koje nije uobičajeno u ishrani pasa, kao što su pačetina, zečetina, jagnjetina i riba… Ovaj neobičan izvor proteina olakšava izbor probirljivim psima, onima koji su alergični na određene vrste mesa, kao i onima koji imaju problema sa varenjem.
Trainer Fitness linija za pse nudi širok spektar različitih ukusa koji će odgovoriti na istančane potrebe probirljivog nepca vašeg mezimca.

Prethodni tekstZavirite u “Kuću Milosti” u Zrenjaninu: Ovde živi 16 mačaka, 8 mačića, 7 pasa i 1 petao!
Sledeći tekstBoris Novković u kampanji: „I malo krzna jednako boli“ – za Hrvatsku bez krzna!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime