Naslovna VESTI PSI Šest devojaka provele dan ŽIVEĆU U AZILU KAO NAPUŠTENI PSI!

Šest devojaka provele dan ŽIVEĆU U AZILU KAO NAPUŠTENI PSI!

0
NAPUŠTENI petface

Kako žive NAPUŠTENI ljubimci u azilima širom sveta, znaju samo oni! Šest devojaka je međutim pokušalo da izvede eksperiment i jedan dan provedu živeći baš kao oni – NAPUŠTENI!

One su želele da podignu svest o nužnosti udomljavanja napuštenih životinja, pa su tako odlučile da jedan ceo dan provedu u azilu! Za potrebe svog eksperimenta, organizovale su event “Noć bez porodice” u sklopu kog su odlučile da žive u skloništu u Masačusetsu, pri tome radeći sve što rade i četvoronožni stanovnici ovog azila!

SVAKA KAZNA JE PREMALA: Ovako izgleda pas kog vlasnik napusti i ostavi u azilu!

NAPUŠTENI petface

Tako su poput njih imali vreme za međusobno druženje i igru, poput pasa dobili su i ukusne poslastice, a jedna od volonterki je sa jednim od pasa posetila restoran brze hrane u kojem je uživala u ukusnim krofnama.

NAPUŠTENI petface

Međutim, kako to i biva u realnom životu, zabavom ispunjen dan završio se tužnom spoznajom da svemu lepome dođe kraj. Volonterke su na vlastitoj koži osetile ono što NAPUŠTENI psi u skloništu osećaju redovno – kako je to biti sam i bez porodice provesti noć.

KAKVA ŽENA: Satima se pretvarala da je mrtva, kako bi se povređeni uplašeni pas približio!

NAPUŠTENI petface

– Sanjaju samo jedno –  kako će ih ujutro kad se probude dočekati lepa vest o udomljavanju, rekle su devojke iz „Cape Ann Animal Aida“.

Pogledajte VIDEO i UDOMITE ukoliko ste u mogućnosti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.