Naslovna VESTI PSI ONI NAS VOLE DO LUDILA: Evo kako psi pokazuju RADOST KADA VIDE...

ONI NAS VOLE DO LUDILA: Evo kako psi pokazuju RADOST KADA VIDE VLASNIKA! (VIDEO)

0
oni nas vole do ludila petface

Ovo je jedan video koji će vas razveseliti, ali i raznežiti. Ovo je kompilacija koja nam pokazuje koliko nas naši ljubimci vole. Ovo je kompilacija u video snimku u koji su skupljeni svi izlivi radosti pasa što vide svog vlasnika. 

Kako se vaši ljubimci obraduju vama, ŠALJITE NAM U KOMENTARE na Fejsbuk stranicu, u post, vaše video snimke, sreće ljubimaca što vas vide i mi ćemo ih objaviti, u našoj PETFACE KOMPILACIJI.

Ok, ok, znamo da vam ove tvdnje neće biti nikakva novost, jer zapravo da NE VOLITE ŽIVOTINJE ne biste ni čitali naš portal. Volite pse ili mace ili i pse i mace, volite neke neobične ljubimce kao što su ježevi, feretke, kunići,.. Nije ni važno koja vam je životinja omiljena, važno je da se prema njima odnosite sa mnogo ljubavi i poštovanja.

Međutim, na jednom sajtu se pojavio tekst o tome šta znači biti STRASTVENI LJUBITELJ ŽIVOTINJA ? Oni kažu da ako na 6 od 10 tvrdnji odogovorite sa OVO SAM JA – to je dovoljan znak da ste ili ćete postati najveći, ultimativni, najbolji ljubitelj životinja na svetu!

1.Vaš krevet je – krevet za dvoje

Kad kažemo “dvoje” ne mislimo na vašeg partnera, već na ljubimca. Hteli ne hteli, ljubimac će uvek naći put do vaše postelje i zaspaće vam na krevetu, makar i kod vaših nogu.

tvrdnji petface

2.Vaš ljubimac ima profil na društvenim mrežama

Vašeg mezimca ionako svi znaju, a verovatno žele da gledaju i njegove snimke i fotografije ili čitaju o njegovim vragolijama. On je ipak jedna svetska faca ?

3.Vi ste dežurni ranoranilac

Onaj ko ima ljubimca zna da jutarnji rituali uključuju hranjenje ljubimca, čišćenje kaveza, posipa ili odlazak u šetnju ukoliko imate psa. Sve te nama male, a ljubimcima važne stvari, zahtevaju da za posao ili školu ustajete ranije nego vaše kolege koje nemaju ljubimca.

4.Vi otkazujete druženje sa prijateljima, jer je ljubimac bolestan

Prioriteti se moraju odrediti! Tačno je da ste se danima dogovarali da baš u subotu odete na ručak, ali vaš mališan se od jutros ne oseća dobro. Žao nam je drugari, ljubimac je uvek na prvom mestu!

tvrdnji petface

5.Partnera je izabrao ili bira vaš ljubimac

Vaša nova devojka ili dečko ne voli životinje – u redu, doviđenja! Ipak, ako vaš partner prihvati i vas i ljubimca, imajte razumevanja. Retke su osobe koje vole zagrljaje sa osobama čija je garderoba puna dlaka i ne miriše na parfem ?

6.Kupili ste kremu za sunčanje

Topli dani su iz nas ali i pred nama, pa vam je dermatolog savetovao kremu sa zaštitnim faktorom. Kupili ste – za sebe, ali i za vašeg ljubimca, jer njegove šapice mogu izgoreti dok trčakara po vrelom asfaltu!

7.Ne zamerate ljubimcu kada uništi nešto u stanu

Iako vam stan ponekad izgleda kao da je na njega “pala bomba” nemojte se uzrujavati. Jastuk, papuče, nameštaj – sve su to zamenljive stvari. Vaš ljubimac nije!

tvrdnji petface

8.Pričate o njemu kao što drugi pričaju o deci

Svaka čast mladim roditeljima, ali da li su i oni svesni da priče o malim bebama i njihovim prvim nestašlucima uglavnom nisu zabavne ljudima koji nemaju decu. Ukoliko imate ljubimca, krenite u kontra-napad! Na anegdotu o detetu, uzvratite šalom na račun vašeg ljubimca ?

PROČITAJTE I:

KOMPILACIJA SNIMAKA SPASAVANJA ŽIVOTINJA IZ LEDA: Ovo je VIDEO koji vraća…

KOALA ZAUSTAVILA BICIKLISTE IZ SRCEPARAJUĆEG RAZLOGA: U Australiji su temperature toliko…

POLICAJAC SKINUO JAKNU I POKRIO SMRZNUTOG PSA: Ovaj policajac je pronašao…

9.Trošite puno para na ljubimca

Čak i kada dođe dan kada ćete shvatiti da je garderoba vašeg ljubimca skuplja od vaše, ili da vaš odlazak kod frizera košta manje nego grumer, nemojte brinuti! U redu, malo ste se zaneli i razrešili kesu, ali tako je to kada čovek nekog voli, ne razmišlja racionalno ?

10.Udomili ste ili želite da udomite

Ok, nakon 9 šaljivih i urnebesnih tvrdnji – ovo je jedan od najznačanjijih načina d apokažete da VOLITE SVE ŽIVOTINJE PODJEDNAKO! U azilima je puno pasa i maca koje čekaju novog vlasnika, tako da nema potrebe da skupljate novac i štedite, jer za nula dinara možete dobiti novog drugara!

Pa hajde da čujemo – koliko od ovih 10 kriterijuma vi ispunjavate?

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU SAMI, NA HLADNOĆI: Ove kuce iz Zaječara, mole da ih neko uzme, pre nego što se SMRZNU..! (VIDEO)
Sledeći tekstSEKUNDE SU BILE U PITANJU: Ovaj čovek je SKOČIO U VODU kako bi spasao životinju koja se davi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime