Naslovna VESTI SEKUNDE SU BILE U PITANJU: Ovaj čovek je SKOČIO U VODU kako...

SEKUNDE SU BILE U PITANJU: Ovaj čovek je SKOČIO U VODU kako bi spasao životinju koja se davi! (VIDEO)

0
sekunde su bile u pitanju petface

Običan izlet u zoološki vrt u Detroitu pretvorio se u dan koji Rik Svop nikada neće zaboraviti. Svop je došao do neverovatnog zaključka, dok je gledao šimpanze kako se “igraju”. On je video da jedna šimpanza progoni drugi i da joj ne da mira, a da je pritom veoma agresivna. 

U jednom momentu je ona progonjena šimpanza upala u vodu. Incident su zabeležile sigurnosne kamere u zoološkom vrtu. Ono što je začuđujuće jeste to da nije bilo nijednog čuvara u zoološkom vrtu koji bi pružio pomoć životinji. 

Pročitajte: 

KAO BEKSTVO IZ ALKATRAZA: Kakva tehnika otvaranja kaveza – FENOMENALNO! (VIDEO)

PRETUŽNA SLIKA STVARNOSTI: Beba kengura pokušava da oživi majku! (VIDEO)

LEŠEVI SU SVUDA PO AUSTRALIJI: Ovi prizori teraju suze na oči…

Šimpanza se bukvalno davila, dok ju je voda potapala i vukla nadole. Bilo je potrebno brzo reagovati i nije bilo više vremena za čekanje. 

Svop je shvatio da nema drugog izbora nego da skoči u vodu, kršeći sva pravila ponašanja u zoološkom vrtu, kako bi spasao život šimpanze. Uspeo je da dođe do šimpanze i izvuče je iz vode. 

Svop tvrdi da je ceo incident bio prilično napet. Ono što je bilo najgore, jeste panika koju je u vodi izazivala nesrećna životinja, tako da spasavanje nije bilo lako. Nije lako da se neko održi na površini vode dok ga onaj kojeg spasava potapa.

Tek po završetku incidenta, došli su radnici zoološkog vrta. Ko je tu zakazao biće utvrđeno naknadno, ali Svop je nakon izlaska iz vode, sa živom šimpanzom dobio ogroman aplauz i proglašen je herojem.

On je spasao jedan život i to je najvažnije, dok su svi drugi samo stajali i gledali…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.