Naslovna VESTI PSI PRILIKA: Fejsbuk otvorio opciju za donacije, veoma interesantna organizacijama za brigu o...

PRILIKA: Fejsbuk otvorio opciju za donacije, veoma interesantna organizacijama za brigu o životinjama!

0
opciju za donacije petface

-Početak je jednostavn. Pomoći ćemo vam da započnete i daćemo vam savete kako biste postigli svoj cilj. Podelite sa prijateljima. Upoznajte prijatelje sa svojim ciljem i pridobijte pristalice preko Fejsbuka. Dobijte donaciju. Ljudi mogu da vam doniraju novac u samo nekoliko klikona bez napuštanja Fejsbuka. Ovde smo da pomognemo, piše Fejsbuk na svojoj stranici za donacije preko te društvene mreže koju je otvorio.

Ovo je veoma interesantno organizacijama za zaštitu životinja i svima onima koji se staraju o zaštiti životinja. Takođe, se preko Fejsbuka već vrše ovakve donacije što može biti veoma dobro za ljude koji vode brigu o životinjama.

VIDEO: Aleksandar vezao psa za automobil, naterao ga da ga vuče i sve to objavio na Facebook-u!

Neprofitne dobrotvorne organizacije, ukoliko su registrovanje preko Facebook Paiments-a i dostignu minimalan iznos isplate donacije, njen priliv postaje podoban za isplatu koja se obavlja dvonedeljno. Isplata se vrši direktnim prenosom na bankovni račun organizacije. Minimalna svota novca za isplatu donacije preko Fejsbuka je 100 dolara (ako je organizacija iz SAD), 100 eura (ako je organizacija iz Evrope) i 100 funti (ako je organizacija iz Ujedinjenog Kraljevstva).

opciju za donacije petface

Isplate se vrše na način da donacije uplaćene između 1. i 15. u mesecu se isplaćuju u periodu od 1. do 5. sledećeg meseca, a donacije uplaćene od 16. do kraja meseca se isplaćuju u periodu od 16. do 20. narednog meseca.

Ako organizacija nije registrovana na Facebook Paiments, sve donacije se isplaćuju preko Network for Good’s Donor Advised Fund. Ako su registrovane na ovoj mreži moguće je slanje donacija elektronskim putem.

POKRENIMO SE: Isključi Facebook, izađi i skloni napuštenu životinju!

Novac nakon zahteva za podizanje treba da dobijete za 7 dana. Međutim, Fejsbuk piše da banci treba dati vremena da obradi sve, ali ukoliko uplata ne legne za 7 dana trebalo bi o tome obavestiti Fejsbuk.

Fejsbuk navodi da donacije mogu biti podvrgnute poreskim zakonima u zemljama gde se isplaćuju i preporučuje da se primalac donacija dobro informiše o toj temi u svojoj državi.

opciju za donacije petface

Donacije organizacijama, ukoliko želite sami da donirate mogu videti vaši prijatelji ukoliko vi to podelite sa njima. Svakako, Fejsbuk napominje da se iznos donacije neće videti.

Ovo je izvrsna prilika da se prikupe sredstava za različite potrebe životinja širom sveta. Nova opcija na Fejsbuku može nam mnogo pomoći, ali važno je dobro se informisati o svim uslovima korišćenja ove mogućnosti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPsa Šampa su držali bez hrane i vode, dok se nije pretvorio u ŽIVOG KOSTURA!
Sledeći tekstNERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: Kada je pas Bandito uginuo, njegov prijatelj, mačak Luiđi nije želeo nikoga da vidi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime