Naslovna VESTI PSI U leglu MEĐU OSAM MRTVIH ŠTENACA pronađen je živ, sada se velikim...

U leglu MEĐU OSAM MRTVIH ŠTENACA pronađen je živ, sada se velikim naporima bori da ostane u životu! (VIDEO)

0
osam mrtvih štenaca petface

Rečeno je da ih ima sedam, ali ih je bilo devet, samo jedno živo. Majka im nema ni kap mleka i pretpostavlja se da su psi umrli od gladi.

PROČITAJTE I: 

NIJE PRVI PUT: N.K. obesio mačku, pa se pohvalio na Instagramu!

-Pored toga što su umirali u agoniji, jele su ih buve, jer su i ona i bebica bukvalno prekriveni buvama. Štene prehranjujemo, dečak je u pitanju, jako slab. Oči su mu na pola otvorene i zagnojene, kašlje i nema snage ni glavicu da podigne. Kako verovatno dugo nije jeo, prvo moramo da mu damo malo mleka na špric pa tek onda hoće da povuče i da jede. Kuja je dobro, samo istraumirana, rekli su iz Udurženja Beta Beograd na svojoj Fejsbuk stranici kada su pronašli pse.

Spasavanje ovih životinja se dogodilo pre dva dana. Juče je kučenece dobilo epileptični napad i nije bilo dobro.

osam mrtvih štenaca petface

-Nikako nije dobro. Smenjuju se napadi sa plakanjem. Temperatura je blago pala, 37.4, sećer je povišen 10.2. Na žalost samo može da se nagađa šta je, ali najverovatnije se sve ovo dešava zbog parazita. Na infuziji je, naveli su na svojoj Fejsbuk stranici iz Bete juče u toku dana.

Kada je primio infuziju i vitamine smirio se malo i počeo je da spava. Napadi su stali i on je izbacio puno glista, tako da je moguće da je intoksikacija od njih u pitanju.

-Stigli kući. Napade nema za sad, stanje se po tom pitanju stabilizovalo, ali daleko od toga da izgleda dobro. Izbacio je puno glista, ali verovatno ne sve. Hranili smo ga malo na spric, jer nema snage da sam sisa. Sada spava. Pred nama je verovatno duga i teska noć, nadamo se da će je pregurati, napisali su u svom poslednjem postu od juče iz Bete.

Pas je noć prežive uz velike napore i stalne napade koji je imao i od jutros. Na infuziji je i iz Bete navode da ne znaju šta da da kažu.

osam mrtvih štenaca petface

Situacija je veoma teška za ovo štene, držimo mu palčeve svi!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAKCIJA GODINE: Zatvorenici Okružnog zatvora u Zrenjaninu prave kućice za napuštene pse!
Sledeći tekstDAŽDEVNJAK: Može da se vidi samo kad je kiša, a od davnina je na lošem glasu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime