Naslovna VESTI PSI OSTALI BEZ SUZA I BEZ REČI – Ova kujica je spasena u...

OSTALI BEZ SUZA I BEZ REČI – Ova kujica je spasena u poslednji čas!

0
ostali bez suza

Kada vidite ovako nešto, teško je ostati priseban i razuman. Zato je razumljiva reakcija ljudi iz organizacije Male šape velikog srca kada su ugledali kujicu koju sasvim slučajno pronašli. Ostali su bez reči i bez suza jer njeno stanje je bilo stravično.

ostali bez suza

Ova kuja pripada rasi dogo argentino, ako možete da prepoznate. Spasioci kažu da više liči na skelet koome nekim čudom srce i dalje kuca. Isteturala se iz šipražja i izašla na put pravo ispred automobila. Samo zahvaljujući brzoj reakciji vozača izbegnuta je još teža nesreća.

Pročitajte i ovo: BACIO GA NA GROBLJE! Prestravljeno štene sa bolesnim nogama prevarilo smrt!

Kada su izašle da vide psa, devojke su ostale u šoku. Pogled na nju boli. A onda, još jedan šok – nesrećnica je počela da maše repom kao da je videla rod rođeni! Počela je da grli i ljubi ljude koji je nisu oterali, gađali kamenom, mrzeli i gadili se.

ostali bez suza

Za ove devojke rešenje je bilo jednostavno. Uzeti kujicu, skloniti je, spasiti… Ostaviti je – to nikako nije bila opcija. Na pregledu kod veterinara je procenjeno da je stara između 4 i 5 godina. Bila je teška svega 20 kilograma. Rane po telu… stravičene, nedostajao je deo repa, zaražena đardijom.

Pročitajte i ovo: MIRNO SPAVAJ, NEĆE TI SE VRATITI… Najtužnija objava ikada!

Za Male šape velikog srca nema dileme. Nemaju mesta za sklanjanje, nemaju para za terapiju ali to nije razlog da se pas ostavi da umre u najgorim mukama. Započeta je terapija. Svi se nadaju da će se kuja oporaviti… Učiniće sve za nju, koliko je god moguće. Kao da njen život zavisi baš od ove četvoročlane ekipe ogromnog srca.

ostali bez suza

Molimo sve koji mogu da učestvuju u spasavanju života. Potrebne su molitve i podrška ali i novčana sredstva: Račun na koji možete poslati pomoć je Male šape velikog srca, Jagodina, 160-5400101648890-32 ili PayPal: malesapevelikogsrca@gmail.com Hvala u ime ove jadne kuje koju je neko pokušao na najgori način ubije.

Izvor:  Facebook Male šape velikog srca

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBACIO GA NA GROBLJE! Prestravljeno štene sa bolesnim nogama prevarilo smrt!
Sledeći tekstIZ POLICIJSKIH KOLA – NA DRVO! – Spasavanje u Mladenovcu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime