Naslovna VESTI PSI Porodica ga je ostavila jer je veliki i linja se, ali ova...

Porodica ga je ostavila jer je veliki i linja se, ali ova priča ima DIVAN EPILOG!

0
ostavila petface

Iako je bio okružen svojom novom porodicom, Hem je svoju prvu noć u domu proveo pitajući se da li je zasita tu. Dok je ležao na krevetu u dnevnoj sobi, povremeno bi podigao glavu i pogledao okolo. Tu su bile njegove nove drugarice iz porodice Abramson – četiri psa, papagaj, konj, svinja, flamingos i kornjača. Nil i Ejmi – njegovi novi vlasnici!

– Ne, ne sanjaš, Ham. Ovo je stvarno, ponavljala je Ejmi svom novom članu porodice!

Porodica ga je ostavila jer je veliki i linja se, ali ova priča ima DIVAN EPILOG!

Priča nas vraća nekoliko mesecu inazad, kada je Hema bez trunke saosećanja porodica ostavila u zabačenoj vikendici. Samog, bez igde ikoga. Dane je provodio gledajući kroz prozor! Smetao im je jer je veliki, linja se, traži pažnju. Jednoj volonterki, plaćali su da mu odnese povremeno hranu i vodu, obiđe ga i zamolili je da ga udomi negde! Ili u dom ili u azil!

Bio je najusamljeniji pas na svetu, a danas je filmska zvezda!

Lisa, devojka koja ga je obilazila, bila bi slomljena svaki put kada je morala da ode iz te kuće i ostavi Hema, samog, moleći je da ga ipak povede!

ostavila petface

Priča o Hemu je ubrzo dospela u lokalne medije, a priču o najusamljenijem psu – kako su ga mediji nazvali – videli su Ejmi i Nil.  Shvatili su da ova tužna kuca živi u njihovom komšiluku i rešili su da ga udome.

VIDEO: Zuzu prepoznala vlasnike, koji su je ostavili u azilu jer je bila EMOTIVNA!

– Svakog dana čitamo potresne članke o napuštenim i zlostavljanim psima, i uglavnom su previše daleko da bismo im pomogli. Kada sam shvatila da je ovaj pas svega 20 minuta vožnje daleko, rekla sam suprugu da idemo po njega. On će biti naš novi ljubimac, izjavila je Ejmi.

ostavila petface

Sve životinje su ga odmah prihvatile, njuškale su u znak pozdrava, a njihova deca sa oduševljenjem su dočekala još jednog psa u svom domu. I sve životinje dele jednu zajedničku stvar – sve su spašene u poslednjem trenutku, baš kao i Hem.

– Na svakih pola sata, Hem se budio kao da je želeo da bude siguran da smo i daljetu. Nadam se da će ubrzo shvatiti da o tome više ne mora brinuti, rekao je Nil. 

Srećno u novom domu, mališa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Nakon smrti sina život posvetio spašavanju napuštenih mačaka!
Sledeći tekstAbigail je u borbama pasa izgubila uvo – sada joj ljudi iz celog sveta šalju kapice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime