Naslovna VESTI PSI GRADSKO VEĆE GA OSUDILO NA SMRT – Vlasnici se bore za njegov...

GRADSKO VEĆE GA OSUDILO NA SMRT – Vlasnici se bore za njegov život!

0
Sendi osuđen na smrt

Zbog navike da često i dugo laje ovaj zlatni retriver iz Brizbejna u Australiji je veoma često bio prijavljivan vlastima od strane nezadovoljnih komšija. Ovaj trogodišnji ljubimac očigledno nije imao nameru da nauči da život u gradu ima ozbiljna ograničenja kao što je lajanje. Sada se i on i njegovi vlasnici suočavaju sa ozbiljnom osudom da on bude eutanaziran!

Njegovi vlasnici očajnički pokušavaju da nađu način da preinače surovu odluku. Gradsko veće Brizbejna je donelo odluku i naložilo porodici Banvel da eutanaziraju Sendi zbog kako se navodi „preteranog lajanja“. Ovakvu odluku su doneli posle brojnih pritužbi Benvelovih komšija koje je Sendi dugo i uporno uznemiravao svojim lavežom.

Sendi

ŽIVELA JE U ĐUBRETU: Ovu kucu život nije mazio

Član Veća, Metju Burke je izjavio: „Previše često je ovaj pas preterano lajao, ponekad čak duže i od 11 minuta.“ Ok, možda to i jeste uznemiravajuće, ali da li opravdava ovako surovu odluku? To se sada pitaju Sendijevi vlasnici i pokušavaju da sakriju svog ljubimca u nadi da će se odluka Gradskog veća promeniti.

Osuđen na smrt

Fiona Banvel, vlasnica ovog lajavka je pokrenula peticiju kako bi spasla život osuđenom Sendiju. Do sada je peticiju za promenu odluke potpisalo više od 55.000 stanovnika Brizbejna. Ona takođe ističe da je odluka zapravo doneta na osnovu upornih zahteva jednog „posebno osvetoljubivog“ komšije. Za sada, Banvelovi su Sendija dali u jednu odgajivačnicu na čuvanje ali i skrivanje od službenika koji ga traže da bi sproveli odluku gradskih vlasti.

OTKRIVENO STRAVIČNO MESTO: Na ostrvu na Dunavu pronađeno 30 pasa u kavezima koji se verovatno spremaju za borbe!

Nadamo se da će se za Sendija prikupiti dovoljno potpisa kako bi se kazna ukinula. Uostalom, postoji mnogo boljih rešenja, kao što je da se Sendi podvrgne posebnom treningu kojim bi suzbio svoju potrebu da laje na sve. Da, psi vole da „laju na zvezde“, ali to nije razlog da ih ubijamo.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNO I SMEŠNO: Jazavičar plače jer mu peru omiljenu igračku
Sledeći tekstNEVEROVATNO: NAJSTARIJI BRITANSKI PAS OBOŽAVA ĆEVAPE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime